(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä
Oy Lunden Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

TUOTEKEHITTÄJÄ

Etsimme Oy Lunden Ab:n Turun tehtaalle tuotekehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaiseksi.

Olet tärkeä osa tuotekehitystiimiämme ja tehtäviisi kuuluu tuoretuotteiden ja säilykkeiden tuotekehitys. Osallistut uusien tuotteiden kehitykseen, nykyisten tuotteiden tuotehuoltoon sekä raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien testaukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, laadun, hankinnan ja markkinoinnin kanssa.

Edellytämme hakijalta

  • Tehtävään soveltuvaa elintarvikealan korkeakoulututkintoa
  • Aikaisempaa kokemusta elintarvikkeiden tuotekehityksestä tai muuta kautta kertynyttä vahvaa osaamista elintarviketeollisuudesta esimerkiksi laadunhallinnan, tuotannon prosessien tai tuotetietojen hallinnan kautta
  • Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja
  • Aitoa kiinnostusta ruokaan, ruuanlaittoon ja alan trendeihin

     

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat ammattitaitoisen organisaation tuen sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään. 

Pyydämme Sinua toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 10.4.2019 osoitteeseen rekry@jalostaja.fi.  Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana ja etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään. Toimi siis nopeasti.