(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen Tuotekehittäjä. Raaka-aineista vastaavana tuotekehittäjänä olet mukana niin uusien tuotteiden kehittämisessä kuin raaka-aineiden korvaushankkeissakin. Vastaat spesifikaatioiden hallinnasta sekä raaka-ainepoikkeamista kiinteässä yhteistyössä tuotannon ja oston kanssa.

Etsimme henkilöä, jolla on ainakin kolmannen asteen elintarvikealan tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus tuotekehityksestä tai laadun hallinnasta. Tunnet sekä tuotanto- että tuotekehitysprosessit sekä niihin liittyvät informaatiovirrat (master data ja pakkausmerkinnät). Eduksi katsotaan koulutuksen tai kokemuksen kautta saatu asiantuntijuus projektihallintaan sekä kokemus prosessien kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa sekä kykyä toimia auditoijana.

Työ alkaa loka-marraskuussa. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 21.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?acc23cbf

Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Ville-Pekka Järviseltä puhelimitse numerosta +358 40 708 1140, 10.9. ja 17.9. klo 10-12.