(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä Vantaan leipomoon, Vaasan Oy
Lantmännen Unibake

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme kehitystiimiimme

Tuotekehittäjää Vantaan leipomolle

Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen työ menestyvän leipomoyrityksen palveluksessa? Sinä voit olla yksi niistä tärkeistä henkilöistä, joilla on sormensa pelissä siinä, että suomalaiset saavat syötäväkseen herkullista ja tuoretta leipää. Meillä pysyt takuuvarmasti uunituoreen leivän syrjässä kiinni! Tuoreleivontaklusterin tuotekehitystiimissämme on nyt tarvetta vakituiselle käsinleivontataitoiselle tuotekehittäjälle.

Tehtäväkenttäsi

Idearikkautesi pääsee tässä tehtävässä esille, sillä kehität innovaatioprosessimme mukaisesti kuluttajien ja markkinoiden tarpeisiin vastaavia, kaupallisesti vahvoja ja tuotannollisesti tehokkaita leipomotuotereseptejä tuotekehitysbriefissä sovituin tavoittein. Tuotekehittäjänä toimit projektitiimin jäsenenä tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Teet käsinleivontatestejä koeleipomossa sekä suunnittelet, osallistut ja ohjaat tuotantolinjakoeajoja kansainvälisesti Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan leipomoilla, jonka vuoksi sujuva englannin kielen taito on tarpeen. Ylläpidät reseptejä ja kirjaat projektitiedot järjestelmiin. Osallistut myös jatkuvaan tuoteideointiin, uusien raaka-aineiden testaamiseen ja hyväksymiseen, tutkimusprojektien koeleivontaan sekä tuotelaadun ja tuotantoprosessien jatkuvaan kehittämiseen. Toimit sekä paikallisen markkinan että koko klusterin (Suomi, Viro, Latvia ja Liettua) yhteisissä projekteissa. Raportoit tehtävässäsi Suomen tuotekehityspäällikölle. Vaikka tehtävä painottuukin pääasiassa päiväaikaan, mukautuu työaikasi joustavasti muun muassa tuotantolinjojen koeajoaikataulun mukaisesti.

• Soveltuva elintarvikealan tutkinto ja kokemus elintarviketuotannossa työskentelystä
• Vahva näyttö ammatillisesta käsinleivontaosaamisesta
• Teollisen leivontaprosessin ja vilja- ja leivontateknologian ymmärrys
• Projektien hallintataito
• Ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot
• Kyky itsenäiseen ja tavoitteelliseen työhön
• Kiinnostus ruokatrendeihin ja innovatiiviseen kehittämiseen
• Matkustusvalmius ja oma auto käytettävissä

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavien leipämerkkien parissa kansainvälisessä yrityksessä ja innostavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja saada asioita tapahtumaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2020. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja antaa:
Vaasan tuoreleivontaklusterin Suomen tuotekehityspäällikkö Kai Suomela puhelimitse +358 407769797
tai sähköpostitse kai.suomela@vaasan.com