(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä (valmisruoka)
Feelia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Feelia Oy
Feelia on Pyhännällä toimiva valmisruokavalmistaja, jonka kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa on maut ja ravintoaineet tallella. Vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat aina tasalaatuisia ja turvallisia – sekä erityisesti helppoja valmistaa. Yrityksen liiketoiminta on viime vuosina ollut todella voimakkaassa kasvussa ja yritys on investoinut voimakkaasti mm. kokonaan uusiin tuotantotiloihin ja laitteisiin. Feelian liikevaihto vuonna 2019 oli n. 15 M€ ja se palveluksessa työskentelee n. 50 elintarvikealan ammattilaista.

Toimenkuva
Asiakkaamme etsii ammattilaistensa joukkoon tuotekehittäjää luomaan ja toteuttamaan yrityksen tulevaisuuden menestystuotteita yhdessä muun tuotekehitystiimin kanssa. Tehtävässäsi vastaat uusien ja yrityksen nykyisten tuotteiden kehittämisestä ja ylläpidosta. Osaat kehittää ja laskea reseptiikkaa ja tehdä tuotteita ja näytteitä käytännössä myös aidossa tuotantoympäristössä. Tukenasi on toki koko ajan yrityksen koko muu osaava organisaatio.

Odotamme sinulta
Olet idearikas, itsenäinen ja oma-aloitteinen elintarvikealan ammattilainen, joka haluaa omalla työpanoksellaan vaikuttaa koko yrityksen menestykseen. Teet asioita systemaattisesti loppuun saakka ja pysyt sovituissa aikatauluissa. Kykenet toimimaan hyvin myös paineen alla ja olet hyvä tiimipelaaja. Työssäsi toimit yhdessä sekä sisäisten että ulkopuolisten sidosryhmien kanssa, eli olet sosiaalinen ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Mahdollisesti myös englanniksi.

Koulutus ja työkokemus
Taustaltasi voit olla esim kokki (ravintola- tai suurtalous), keittiömestari tai muun soveltuvan elintarvikealan koulutuksen suorittanut. Arvostamme ja odotamme sinulta näyttöjä käytännön osaamisestasi ja riittävää soveltuvaa työkokemusta alan tehtävissä.

Muut tiedot
Toimeksiantajamme tarjoaa modernin työympäristön hyvässä ja kasvavassa yrityksessä sekä todella mielenkiintoisia työtehtäviä hyvähenkisessä porukassa. Hae tehtävää heti, sillä se täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä!

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@eezy.fi, 040 726 3395

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.07.2020 mennessä.