(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä, Suonenjoki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

ETSIMME VALIOJENGIIMME TUOTEKEHITYKSEN AMMATTILAISTA

Valio on kunnianhimoinen ruokatalo, jonka tuotteita myydään jo 60 maassa. Me valiolaiset olemme aina katsoneet eteenpäin. Tarjoamme kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan ja oppimaan uutta, ja olemme ylpeitä lämpimästä ja kannustavasta työkulttuuristamme.

Nyt etsimme lisävahvistusta loistavaan, yhteistyöhenkiseen ja osaavaan tuotekehitystiimiimme. Jos sinulla on uskallusta ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla valiojengimme uusin vahvistus!

Haemme nyt Valio T&K:hon vakituiseen työsuhteeseen tuotekehittäjää. Meillä pääset työskentelemään kuluttajien rakastamien laadukkaiden valiotuotteiden parissa, innovatiivisessa voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua ja vaikuttaa hillojen kehitykseen osana Valion innovatiivista ja modernia kehitystä.  Meillä on mukava ja joustava työyhteisö, jossa sinua tukee vahva asiantuntijaorganisaatiomme. 

Päätehtävänäsi on meijerituotteissa käytettävien hedelmä- ja marjavalmisteiden tuotekehitys, osana Valion hillotehtaan yhteydessä toimivaa tuotekehitystiimiä. Työskentelet sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimisi kanssa. Muita tärkeitä sidosryhmiäsi ovat mm. Valion T&K-toiminnot Helsingissä, hillotehtaan tuotanto sekä asiakkaat ja tavarantoimittajat.

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa elintarvikealan koulutusta (esim. yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto) 

- kokeilunhalua ja luovuutta sekä halua uuden oppimiseen ja työn kehittämiseen

- kohtuullista matkustusvalmiutta sekä joustavaa ja innokasta asennetta työhön

- kokemusta projektityöskentelystä sekä vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja

- liiketoimintalähtöisyyttä

- suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

Lisäksi arvostamme:

- kokemusta elintarviketeollisuudesta

- innovatiivista otetta marjatuotteiden jalostukseen

Lisätietoja tehtävästä: Tuotekehityspäällikkö Hanna-Maija Ihasalo, puh.  050 3840 850 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Voit soitella 7.1. klo 13-15, 11.1. klo 14-16 sekä 14.1. klo 16-16:30.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.1.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valion hillotehdas Suonenjoella Pohjois-Savossa on Suomen suurin marjojen ostaja ja jalostaja. Tehtaalla valmistetaan vuodessa n. 15 miljoonaa kiloa hilloja sekä erilaisia valmisteita meijereille, leipomoille ja muulle elintarviketeollisuudelle. Tehtaalla työskentelee n. 100 valiolaista, mm. Valion tuotekehitykseen kuuluva hillojen T&K-tiimi.

Lisätietoa meistä ja Valiosta: www.valio.fi

Hakusanat: työpaikat tuotekehitys, työpaikat Savo, työpaikat Suonenjoki