(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä / R&D Specialist
Puhdistamo Real Foods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Etsimme nyt 

Tuotekehittäjää

vastaamaan tuotteidemme kehittämisestä, makumaailmasta ja reseptiikasta. Tuotekehittäjänä työskentelet päivittäin Puhdistamon nykyisten ja tulevien tuotteiden parissa erilaisissa tehtävissä. Tavoitteenamme on tuottaa Puhdistamon kuluttajille laadukkaita ja funktionaalisia tuotteita, jotka ovat valmistettuja puhtaista raaka-aineista. Olet keskeisessä osassa tuotekehitysprosessia toteuttamassa ja testaamassa uusia tuotteita. 

Odotamme sinulta osaamista ja ennen kaikkea pohjatonta mielenkiintoa funktionaalisten elintarvikkeiden kehitykseen. Työssä maustat, seostat ja luot makuvariantteja jo annettujen ideoiden pohjalta. Kykenet itsenäisesti valmistamaan sekoitteita ja tuotekehitysnäytteitä raaka-aineista. Talossamme on jo vahvaa osaamista ja näkemystä uusien tuotteiden suunnasta, ja etsimämme henkilö osaa jalostaa ideat tuotteiksi. Reseptiikkojen suunnittelu yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, näytteiden tilaaminen ja valmistaminen, kitchen samplet, tuotteiden maustaminen ja erilaiset makutestit isommalle porukalle ovat työssä arkipäivää. Tämän lisäksi opiskelet ja laajennat osaamistasi funktionaalisista tuotteista. 

Henkilönä olet järjestelmällinen tekijä, joka nauttii työn projektiluontoisuudesta. Pystyt hallitsemaan ja edistämään päällekkäisiä projekteja hektisessä ympäristössä. Olet yhteistyöstä nauttiva kollega ja teet sujuvasti töitä muiden kanssa. Työ on luonteeltaan melko itsenäistä, mutta työlistoja ja projekteja käydään läpi viikoittain muun tiimin kanssa. Sinulta löytyy kokemusta tuotekehityksestä, mielellään elintarvikkeiden tai ravintolisien parista, jonka lisäksi käytät sujuvasti tuotekehityksen työvälineitä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Puhdistamolla panostetaan työyhteisöön ja pääset osaksi mukavaa porukkaa, jonka kaikki jäsenet pyrkivät hyvinvointialan laadukkaimpien tuotteiden valmistamiseen. Tarjoamme sinulle vastuullista roolia kovaa vauhtia kasvavasta talosta. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme hyvinvoinnin eteen ja tuotekehittäjänä pääset vaikuttamaan tuotteisiimme merkittävästi.

Hakuohjeet: jätä hakemuksesi meidän omaan järjestelmäämme ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelut aloitetaan viikoilla 46-47, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Puhdistamon HR Partner Kristian Paloheimo, numerosta 040 5738900 tai kristian@sytyta.fi.