(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä, Lihatukku Harri Tamminen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle
TUOTEKEHITTÄJÄÄ

Oletko sinä etsimämme tuotekehittäjä ja uusi jäsen Lihatukku Harri Tamminen Oy:n huipputiimiin?

Olet tuotekehittäjänä osa tuotekehitysjoukkuetta. Työtehtäviisi kuuluu laadukkaiden tuotteiden aikataulutetun tuotekehityksen toteuttaminen. Ydintiimissäsi työskentelet toisen tuotekehittäjän sekä tuotepäällikön rinnalla. Raportoit tehtävässäsi tuotekehityspäälliköllemme.

Toimit työtehtävässä tiiviissä yhteistyössä tuotannon henkilökunnan, työnjohdon sekä esimiesten kanssa. Suoritat tehtävässäsi erilaisia testejä sekä koeajoja liittyen raaka-aineisiin, prosessilaitteisiin, mausteisiin sekä materiaaleihin. Kommunikoit tarvittaessa myös yhteistyökumppaneidemme kanssa projektien aikana.

Olet innovatiivinen, innostunut ja sinulla on kyky toimia ryhmässä. Omaat taidot myös itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisuun. Seuraat vallitsevia alan trendejä. Uusien toteutettavissa olevien ideoiden esittäminen on sinulle luontaista. IT- osaamisesi on nykypäivän tasolla ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutustaustaa. Olet ruoanlaittotaitoinen ja tunnet koti- ja ravintolakeittiön peruslainalaisuudet. Sinulla on vähintään B-ajokortti.

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan yrityksen ja alan tulevaisuuteen. Tarjoamme sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin.Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.