(Poistunut julkaisusta)

Tuoteinsinööri
Toppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2020

Etsimme nyt

TUOTEINSINÖÖRIÄ

Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan tuotantolaitokseemme ja pääkonttoriimme vakituiseen työsuhteeseen.

Tuoteinsinöörin ensisijainen tehtävä on Toppin koko tuotehallinta (Product Information Management) sisältäen tuoterekisterin päivittämisen ja ylläpidon (noin 6000 nimikettä). Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat uusien tuotteiden avaaminen ERP-järjestelmäämme, tuotannon ohjeistuksien laatiminen ja tuotannon laadunvarmistaminen.

Ideaalihakijallamme on käytännön kokemusta sekä tuoterekisterien hallinnoimisesta että tuotannon laadunvarmistuksesta. Sinulla on koneinsinöörin tai vastaava ammattitutkinto ja osaat siten lukea mittakuvia ja toleransseja sekä laatia valmistusohjeita tuotannolle.

Sinulla on asiantuntijuutta siitä, miten erilaiset materiaalit käyttäytyvät. Toppin tuotevalikoimaan kuuluvat myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt profiilit, joten sinulla on oltava kykyä hahmottaa kolmiulotteisia muotoja. Muovialan tuntemus ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme sinut Toppin tuotantoon ja tuotteisiin. Toivomme, että pystyisit tulevaisuudessa tekemään myös käytännön laadunvarmistusta tuotantolinjoilla ja tuotetestauksia.

Tuotehallinnan kokonaisuuden omaksuminen vaatii pitkäjänteisyyttä, systemaattisuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteista otetta selvittää tuotekohtaisia tietoja. Tuoteinsinööri työskentelee pääsääntöisesti Espoon toimipisteessä tuotannon tiimissä, mutta tekee yhteistyötä koko tilaus-toimitusprosessin, myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Työssä menestymien vaatii reipasta ja sosiaalista luonnetta. Toppin henkilöstö on kansainvälistä ja siten päivittäinen työskentely tapahtuu sekä suomeksi että englanniksi.

Tuoteinsinöörin tehtävässä pääset kehittämään monipuolisesti asiantuntijuuttasi tuotehallinnassa ja laadunvarmistuksessa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Korkeila, puh. 040 7765 076

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään pe 23.10. klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen anu.harkonen@truebluelion.com. Nimeä dokumenttisi muodossa: ”Toppi Tuoteinsinööri Hakemus/CV Etunimi Sukunimi XXXX2020”