(Poistunut julkaisusta)

Tuoteinsinööri
Dieffenbacher Panelboard Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme DI/insinööriä kone- ja mekaniikkasuunnitteluun. Tuoteinsinöörin tehtävässä saat vastuullesi koneita ja laitteita, joiden suunnittelussa ja kilpailukyvyn kehittämisessä olet avainasemassa. Kone- ja linjasuunnittelu ovat vahvuuksiasi, sekä ymmärrät prosessisuunnittelua ja käsittelet luontevasti ideoita ja ratkaisuja 2D/3D suunnittelujärjestelmissä. Creo 3D kokemus lasketaan eduksesi.


Olet joukkuepelaaja ja tiedät, että osaaminen ja menestys rakennetaan yhteistyöllä, aidolla kiinnostuksella ja oikealla asenteella. Osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja kantaa vastuuta, mutta myös jakaa sitä. Erilaisten ihmisten kanssa kommunikointi, työskentely ja työn ohjaaminen sujuvat sinulta kansainvälisessä ympäristössä luontevasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Englannin kielen taitosi on sujuva.


Tarjoamme käyttöösi modernin projektien toteutusympäristön ja tehokkaat suunnittelujärjestelmät sekä näköalapaikan laajojen tehdastasoisten projektitoimitusten maailmaan, joiden takaa kuitenkin löytyy modulaarisen ajattelun systematiikka ja siihen perustuva tuotejulkaisuprosessi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi www.hrmheikinheimo.fi viimeistään 24.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat konesuunnittelupäälliköt Toni Lumpov (puh. +358 50 522 8236 / toni.lumpov@dieffenbacher.com) tai Kriste Niemelä (puh. +358 50 317 0529 / kriste.niemela@dieffenbacher.com). Lisätietoja konsernista www.dieffenbacher.com.