(Poistunut julkaisusta)

Tuoteinsinööri, Ympäristöjärjestelmät, Savukaasunpuhdistus
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Tuoteinsinööri, Ympäristöjärjestelmät, Savukaasunpuhdistus

Valmet Ympäristöjärjestelmät-yksikön päätuotteita ovat voimalaitosten, sellutehtaiden, teollisuuslaitosten ja laivojen savukaasujen puhdistusjärjestelmät.

Yksikkömme projektit ovat osa Valmetin voimalaitos- tai sellutehdastoimitusta. Teemme projekteja myös suoraan loppuasiakkaille. Projektit ovat pääosin Euroopassa, joitain projekteja myös Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Ympäristöjärjestelmät toiminnossa työskentelee yli 100 asiantuntijaa myynnissä, suunnittelussa ja projektien toteutuksessa. Tuotteita ovat mm. savukaasupesurit, letkusuotimet, katalyytit.

Tuoteinsinöörinä osallistut voima- ja teollisuuslaitosten savukaasujen puhdistusteknologieoiden kehitys, myynti ja toteutusprojekteihin prosessiteknisenä asiantuntijana.

Mitä odotamme sinulta?

Olet koulutukseltasi Insinööri tai diplomi-insinööri (esim. prosessi-, energia-, tai kemiantekniikka).

Edellytämme sinulta osaamista prosessi teknologiasta, voimalaitosteknologiasta, kemiasta ja lämpötekniikasta. Olet myyntihenkinen ja ulospäinsuuntautunut tiimityöntekijä.

Sinulla on innovatiivisuutta kehittää tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Haluat tehdä myös tarkkoja laskelmia, prosessisuunnittelua ja laitemitoituksia. Sinulla on taitoa neuvotella asiakkaan kanssa teknisistä asioista). Työ edellyttää valmiutta tehdä viikon parin kestäviä työmatkoja.

Hyvä englannin kielen taito on välttämätön. Muu kielitaito ja ulkomaan työ- tai harjoittelukokemus ovat eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössämme sekä tarvittavan perehdytyksen työtehtäviin, prosesseihin ja laitteisiimme.  Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä globaalissa busineksessä edelläkäyvässä teknologian parissa.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Juhani Viiala, Senior Manager, Sales and Technology, 040 508 9800 (mieluiten klo 14:00 - 16:00).

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 30.11.2018.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers