(Poistunut julkaisusta)

Tuoteinsinööri, Semtu Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Semtu Oy:lle kokoaikaista tuoteinsinööriä monipuolisiin nosto- ja kiinnitystekniikan työtehtäviin. Keskeisinä tehtävinä ovat projektien suunnittelutyö, tuotehallinta sekä asiakkaiden teknisissä kysymyksissä palveleminen. Tehtävä soveltuu erityisesti uransa alkuvaiheissa olevalle teknisen alan ammattilaiselle, sillä tässä tehtävässä vastuu kasvaa vaiheittain. Etsimällämme henkilöllä on teknisen alan koulutus ja mieluiten hieman työkokemusta tai opintoja rakennetekniikkaan liittyen. Mikäli olet lisäksi tunnollinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka suhtautuu työntekoon ratkaisukeskeisellä ja oma-aloitteisella otteella, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme haussa heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tuoteinsinöörinä osana osaavaa ja asiakaslähtöistä yritystä. Tulet työskentelemään projektien parissa ja tyypillisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa Semtun erilaisten projektituotteiden suunnittelutehtävät piirto-ohjelmia ja mitoitustyökaluja hyödyntäen sekä teknistä asiakaspalvelua, kuten tuotteiden käytön opastamista asiakkaille. Projektien suunnittelutyön painottuessa erityisesti tiettyihin vuoden aikoihin, työnkuvaasi kuuluu myös kokeneemman kollegan avustaminen uusien tuotteiden hyväksyntäprojekteissa, uusien piirtoblokkien luominen, tuotehallinta sekä ostotilausten ja tarjousten tekeminen. Kokemuksen karttuessa pääset kasvattamaan vastuuta roolissasi pikkuhiljaa ja osana tiivistä työyhteisöä roolisi ei siiloudu vain yhteen tehtävään vaan pääset toimimaan aktiivisesti mukana hyvin laajalla tehtäväkentällä.

Tarjoamme


* Monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ja projektit nosto- ja kiinnitystekniikan parissa
* Pienen ja kokeneen tiimin tuen
* Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektien suunnittelu- ja mitoitustyö erilaisilla piirto- ja mitoitusohjelmilla
* Tekninen asiakaspalvelu
* Uusien tuotteiden hyväksyntäprojekteissa tukeminen
* Uusien piirtoblokkien luominen ja niitä sisältävän kirjaston päivittäminen
* Tuotetietokirjaston tietojen ylläpitoon osallistuminen
* Tuotteisiin liittyvän materiaalin hankinta, ostotilaukset sekä tarjousten tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on henkilö, joka on opinnoissaan painottanut esimerkiksi rakennetekniikan tuntemusta ja jolla on hieman työkokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta rakennesuunnittelun tai tuoteinsinöörin tehtävistä Olet kiinnostunut tekniikasta ja työotteiltasi tarkka ja huolellinen. Olet myös avoin ja reipas etkä uteliaan luonteesi ansiosta pelkää esittää kysymyksiä. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja haluat laajentaa osaamistasi rakenne- ja projektisuunnittelun parissa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekniikan alan korkeakoulutus (Amk/DI)
* Työkokemuksen tai opintojen kautta hankittua kokemusta rakennetekniikasta
* AutoCADin perusteet hallussa
* Teknisesti orientoitunut, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko tämän jälkeen mahdollinen
* Sijainti: Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Semtu Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Semtu Oy on suomalainen betoniteollisuuden vaikuttaja, joka on toiminut jo vuodesta 1942 rakennusmateriaalien ja rakennusalan kehitysratkaisujen esille tuojana. Semtu tarjoaa tänä päivänä nosto- ja kiinnitystekniikan tuotteiden lisäksi erikoissideaineista ja kemikaaleista lähtien lähes kaikkea betoni- ja laastiteollisuuden raaka-ainetarpeisiin, jonka lisäksi toiminta on laajentunut kattamaan myös lattia- kallio- ja korjauspuolen tuotteita aina enenevässä määrin.