(Poistunut julkaisusta)

TUOTEHALLINTAPÄÄLLIKKÖ
Trailcon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Teemme työmme suurella sydämellä, sammumattomalla palveluhalukkuudella ja innolla. Sinun roolisi on huolehtia siitä, että jatkossakin meiltä saa alan tärkeimmät tuotteet ja merkittävimmät tuotemerkit.

Haluatko mahdollisuuden toimia vara-osaliiketoiminnan laaja-alaisena ammattilaisena? Tässä tehtävässä pääset osaltasi tukemaan Trailcon Oy:n liiketoimintaa sekä tekemään ostamisesta ja myymisestä helpompaa, kustannustehokkaampaa ja nopeampaa.

Trailconilla on pitkäaikaiset ja hyvät suhteet sekä kotimaisiin että ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Hyvien ja luotettavien tavarantoimittajien kautta voimme tarjota tuotevalikoiman, joka hakee vertaistaan. Kartoitamme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia täydentää ja laajentaa tuotevalikoimaamme niin, että kaikki alan tärkeimmät tuotteet ja merkittävimmät tuotemerkit löytyvät valikoimastamme oikea-aikaisesti. Tehtävässäsi huolehdit tuotevalikoiman kehittämisestä ja ajantasaisuudesta sekä logistiikasta ja varastonhallinnasta. Vastaat kolmen hengen Tuotehallinta –yksiköstä ja haluat toiminnallasi mahdollistaa tiimisi jäsenten menestymisen työssään ja inspiroida heitä vieläkin parempiin tuloksiin. Tehtävä on menestyksemme kannalta kriittinen, joten kuulut luonnollisesti johtoryhmään. 

Toimipisteesi sijaitsee Espoon pääkonttorissa, mutta työhösi sisältyy myös ajoittain matkustamista vieraillessasi myymälöissä ja messuilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa AP Kivinen, p. 050 564 6606.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.10.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-14550.