(Poistunut julkaisusta)

TUOTEHALLINTAKOORDINAATTORI, Helsinki (Datainfo)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Me olemme DataInfo; digitaalinen, siksi pieni ja ketterä!, Mobilisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa ensiluokkaisella käyttäjäkokemuksella. Investoimme voimakkaasti palveluiden digitalisointiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Osana kansainvälistä konsernia tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Nyt olemme alamme nopeimmin kasvavia yrityksiä ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Euroopan paras! Olemme innovatiivinen haastaja, jonka kansainväliset palvelut mahdollistavat toimintasi nopean kehittämisen. Jatkuvasti kasvava palvelutarjontamme on aina online ja saumattomasti liitettävissä toimintaympäristöösi.

Haemme nyt Datainfolle Vallilaan kahta toimeen tarttuvaa ja luotettavaa

Tuotehallintakoordinaattoria

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toivovamme aloitus tehtävään on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Manpowerin kautta.

Tehtävässä toimit Datainfon backoffice tiimissä tuotehallinnan koordinoinnin parissa. Toimit käyttäjänä keskitetyn tuoterekisterin hallinnassa, päivittämisessä ja mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämisessä. Päiväsi koostuu palvelupyyntöjen vastaanottamisesta, kirjaamisesta ja laadukkaasta viimeistelystä. Tehtävänäsi on asiakaspalvelutapahtumien laadukas ja tavoitteen mukainen käsitteleminen hyvän asiakaskokemuksen saavuttamiseksi, vaikka suoraa asiakaskontaktointia ei tässä tehtävässä ole.

Tehtävässä onnistumiseksi sinulla täytyy olla hyvät tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot. Tartut toimeen itsenäisesti ja aktiivisesti, sekä olet luotettava tarkka tekijä. Sinulla on korkea työmoraali ja vastuullinen asenne, koska asiakkaitamme ovat niin valtionhallinnon kuin kaupunki- ja kuntasektorin sekä eri toimialojen johtavat suuryritykset ja PK-sektorin monialayritykset.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri Datainfolle?

DataInfo on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.