(Poistunut julkaisusta)

TUOTEHALLINNAN ASSISTENTTI, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Cailap Oy Marketing on vuonna 1977 perustettu Suomen johtava hiuspidikkeiden, kauneusvälineiden, korujen sekä aurinko- ja lukulasien valmistuttaja sekä markkinoija. Tuotteittemme jakelu on järjestetty Suomessa ja lähialueilla mm. tavarataloista, hyper- ja supermarkeista sekä apteekeista muodostuvan yhteensä 1200 myymälästä muodostuvan verkoston välityksellä. Lisätietoa www.cailap.com
 
Haemme kaupallisen ajattelutavan omaavaa assistenttia tuotehallinnan hankinta- ja markkinointitehtävien pariin.
 
Työtehtävät ja tiimi:
Tuotehallinnan assistenttina toimit mallistosuunnittelusta, hankinnoista, valikoiman hallinnasta ja markkinoinnista vastaavan tiimin oikeana kätenä. Esimiehesi on tuoteryhmäpäällikkö, muut tiimisi jäsenet toimivat ulkomaankaupan ostajina. Tehtäviisi sisältyy mm. myyntimateriaalien tuottaminen, taittotyöt ja ylläpito graafisen ohjeen mukaan, tuotetietojen ylläpito ja hallinta, verkkokaupan päivitys sekä muut tuotehallinnan avustamiseen liittyvät tehtävät. 
 
Odotamme Sinulta
- liiketaloudellista perustutkintoa tai kaupallisen alan ammattikorkeakoulutusta (Merkonomi tai Tradenomi) 
- vahvoja it-taitoja (etua mm. kuvankäsittely ja taitto-ohjelmien sekä Spaceman -tilanhallintasovelluksen tuntemuksesta)
- oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä kykyä pitää langat käsissä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
- työkokemus vastaavista markkinointi-, tuotehallinta- tai ostotehtävistä on eduksi 
 
Tarjoamme Sinulle
- monipuolisen ja vaihtelevan työn
- hyvän toimeliaan työilmapiirin
- viihtyisän ja modernin toimistoympäristön, Kauppatorin laidalla
- nykyaikaiset työvälineet
- ikkunapaikan kansainvälisen kaupan ja kauneuden maailmaan
- tilaisuuden kasvaa ja kehittyä tuotehallinnan moniosaajaksi
 
Työsuhde on osa-aikainen 30 tuntia viikossa, katsomme eduksi valmiuden tehdä väliaikaisesti tarvittaessa 37,5 tunnin työviikkoja. Toimipakka sijaitsee osoitteessa Kauppiaskatu 5 B, 20100 Turku. 
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. 
 
Hae tehtävää viimeistään 30.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti  Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.