(Poistunut julkaisusta)

Tuotehallinnan asiantuntija
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme nyt Tuotehallinnan asiantuntijaa Lumon Oy:n Technical support tiimiin

Tuotehallinta asiantuntijanamme vastaat tuotteidemme nimike- ja tuotehallinnasta. Tehtävään sisältyy myös tuotemuutosten kokonaisvaltainen koordinointi eri osastojen ja järjestelmien välillä. Olet keskeinen henkilö luomassa uutta tuotehallinta (PLM) järjestelmää.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli sinulla on soveltuva teknisen puolen korkeakoulututkinto (AMK tai DI). Odotamme, että hallitset nimike- ja tuotehallinnan prosesseja. Tehtävässä on eduksi kokemus ERP- ja PLM-järjestelmistä. Arvostamme oma-aloitteista ja energistä panostusta työhön. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä positiivista asennetta, sillä työskentelet monen osaston kanssa. Sinulla on hyvä olla kykyä hoitaa asiat loppuun saakka sekä olet vastuullinen työssäsi. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

Toimenkuvaa voidaan tarkentaa hakijan osaamisen mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 11.8.2019 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.
 
 Lisätiedot: Solution manager Juhani Hovi, p. 0407586089