(Poistunut julkaisusta)

Tuoteassistentti
Lehtipiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme sinua aktiivinen ja oma-aloitteinen

TUOTEASSISTENTTI

Toimit tuotepäällikön työparina ja vastaat nimettyjen kotimaisten ja ulkomaisten tuotteiden myynti- ja palautusprosessin tuotetoimenpiteistä, kuten tuoteavauksesta toiminnanohjausjärjestelmiin, jakelun suunnittelusta, kampanjoiden koordinoinnista ja tilauksien tekemisestä. Myynnin aktiivinen seuranta ja raportointi ovat tärkeä osa jokapäiväistä työtäsi. Yhteistyöverkostosi koostuu niin kustantajista kuin sisäisistä kontakteista, kuten asiakaspalvelun, lähettämön, kuljetuksen ja kenttätoimintojen kollegoista. Olet osa kuuden hengen tuoteassistenttitiimiä.

Olet tarkka ja joustava tiimipelaaja, jossa on myös ripaus markkinointihenkisyyttä. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmat ja käytät sujuvasti myös muita it-järjestelmiä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Soveltuva kaupallinen koulutus luo pohjan osaamisellesi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää lähettämällä palkkatoiveesi sisältävä hakemus viimeistään 15.1.2021 osoitteeseen rekrytointi@lehtipiste.fi mistä osoitteesta saat tarvittaessa myös lisätietoja.