(Poistunut julkaisusta)

Tuoteassistentti
Respecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Oletko energinen toimistotyön moniosaaja? Oletko luonteva koordinoija, joka pystyy työskentelemään samanaikaisesti useissa tehtävissä ja projekteissa? Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Respecta Oy:lle tuoteassistenttia Helsingin toimistoon!

Työtehtäviisi kuuluu tarvittavan tuotetiedon kerääminen toimittajilta sekä tiedon hallinnoiminen intrassa. Keräät myös tarvittavat dokumentaatiot ja esitteet kilpailutuksia varten ja pääset kasaamaan tarjoukset yhdessä tarjouskoordinaattorin kanssa. Toimit myös markkinoinnin ja ostajien tukena.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä vastuullista ja bisnesorientoitunutta luonnetta. Pystyt hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia. Omaat hyvät Excel- sekä IT-taidot ja pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutustausta esim. kaupalliselta tai terveysalalta luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät suomen suurimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään tiiviissä työyhteisössä, jossa työtä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimeksianto toteutetaan vuokratoimeksiantona ja valittu henkilö solmii työsuhteen Barona Sales Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Lotta Suikkari (0504708331 lotta.suikkari@barona.fi) Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.