(Poistunut julkaisusta)

Tuoteassistentti | S-kokeilukeittiö
S-kokeilukeittiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Haluaisitko työskennellä SOK:n S-kokeilukeittiöllä osana ruoan, ruoanvalmistuksen ja aistinvaraisen arvioinnin asiantuntijatiimiä? Haemme tuoteassistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

S-kokeilukeittiöllä tehdään työtä hankinta- ja valikoimapäätösten tueksi, jolla varmistetaan S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen sekä liiketoiminnan jatkuva uudistuminen. S-kokeilukeittiön panos on SOK:n tuotteille asettamien tuotelaatuvaatimusten varmistaminen osana tuotelaadun ohjausta. S-kokeilukeittiöllä arvioidaan vuodessa noin 8000 tuotetta. Lisäksi S-kokeilukeittiöllä laaditaan ja testataan Yhteishyvän Sesonki-lehden sekä Yhteishyvä.fi:n digireseptit yhdessä SOK-median kanssa.


Tehtävistä tarkemmin

Olet osa iloista ja tehokasta S-kokeilukeittiön tiimiämme ja osallistut päivittäiseen työskentelyyn joustavalla ja aikaansaavalla otteellasi. Hakemamme tuoteassistentti on reipas, oma-aloitteinen ja motivoitunut itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtäviisi kuuluvat mm. tuotearviointiaikojen varaaminen, lausuntopohjien laatiminen tuotteiden arviointeja varten, tuotetietojen tallentaminen ja näytteiden ostaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu arviointitilanteen käytännön järjestelyt, näytteiden valmistamista arviointia varten sekä keittiön ylläpidosta huolehtimista.

Työpisteesi sijaitsee Vallilassa Ässäkeskuksessa.


Odotamme Sinulta

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. kotitalousopettaja tai restonomi
• Kykyä hoitaa tarkkuutta vaativia työtehtäviä itsenäisesti sekä organisointikykyä
• Tunnet olosi kotoisaksi Excelin ja erilaisten järjestelmien kanssa
• Tulet toimeen myös englannin kielellä ja ymmärrät ruotsinkielistä tekstiä ja tuoteselosteita
• Kiinnostusta elintarvikkeisiin ja hyvät ruoanvalmistustaidot
• Ahkeraa ja positiivista asennetta
• Tiimityöskentelytaitoa


Tarjoamme Sinulle

• Mielenkiintoisia työtehtäviä dynaamisessa ja nopeatempoisessa tiimissä
• Aidon näköalapaikan muuttuviin ruokatrendeihin ja kehittyvään vähittäiskauppaan
• Osaavan tiimin tuen - meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen

S-ryhmä on Suomen suurin työnantaja ja siksi meille on todella tärkeää pitää huolta jokaisesta työntekijästämme. Tarjoamme eri alojen asiantuntijoille luotettavan, reilun ja vastuullisen työympäristön, jonka kautta on mahdollista päästä vaikuttamaan miljoonien ihmisten arkeen hyvin konkreettisesti.

Tiesitkö, että S-ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Työntekijämme saavat rahan arvoisia etuja ostoksistaan kaikissa S-ryhmään kuuluvissa myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja huoltoasemilla, sekä monissa muissa paikoissa. Lisäksi edut koskevat koko ruokakuntaa. Voit lukea tarkemmin henkilöstön ostoeduista täältä.


Tule työkaveriksemme!

Hae tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 6.1.2020 mennessä. Joulun pyhistä johtuen hakuaika on hieman tavallista pidempi ja palaamme tehtävään hakeneille hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestämme heti tammikuusta alkaen.

Jos jokin askarruttaa, niin S-kokeilukeittiön tiiminvetäjä Anne Ponkkonen vastaa kysymyksiisi 16.12. klo 9−10 ja 19.12. klo 13-15 puh. 010 768 1836. Voit myös laittaa sähköpostia: anne.ponkkonen@sok.fi Kerrothan hakemuksessasi, mikä työtehtävässä kiinnostaa ja milloin voisit aloittaa.