(Poistunut julkaisusta)

TUOTEASSISTENTTI LEKOLARILLE
Lekolar-Printel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Saako oppiminen Sinut innostumaan ja etsit uusia haasteita? Ymmärrätkö hyvin ruotsia ja tuotat sujuvaa, mielenkiintoista sisältöä suomeksi? Sinä voit olla etsimämme tuoteassistentti Lekolar Printel Oy:lle!

Tuoteassistenttina työnkuvaasi kuuluu sisäisten järjestelmien päivittäminen ja uusien tuotteiden luominen järjestelmiin. Koska työskentelet Pohjoismaisessa organisaatiossa, osaat tuottaa lukijaystävällistä ja innostavaa materiaalia suomeksi, ruotsinkieliseen tietoon perustuen. Et pelkää myöskään kääriä hihoja ja tarttua toimeen, kun on aika lähettää tai vastaanottaa tavaroita. Tarvittaessa tuet tuoteasiantuntijoita ja olet omalla tekemiselläsi mahdollistamassa myynnin onnistumista.

Etsimämme henkilö puhuu ja tuottaa äidinkielen tasoista suomea ja ymmärtää erinomaisesti myös ruotsia. Ymmärrät myynnin ja markkinoinnin merkityksen yrityksen menestymiseen ja otat omatoimisesti vastuuta omasta tekemisestäsi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja esimerkiksi merkonomi- tai AMK-tasoinen opintotausta. Toivomme, että olet itsenäinen työntekijä, joka ei kuitenkaan pelkää kysyä tarvittaessa apua.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen elokuun alusta vuoden 2019, loppuun saakka. Työsuhde on täysipäiväinen (37,5h/viikko) ja solmitaan vuokratoimeksiantona Baronan kanssa. Mikäli olet etsimämme henkilö, haethan tehtävää oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517).