Tuoteasiantuntija
Accountor HR Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Hei asiakastuen ammattilainen, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Tule nostamaan työaikaratkaisujemme asiakaspalvelu ja käyttötuki seuraavalle tasolle!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työaikaratkaisujen pariin Tuoteasiantuntijoita Jyväskylään tai Espooseen!

Työssäsi toimit osana yli 10 henkilön työaikaratkaisujen asiakaspalvelutiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme neuvominen ja tukeminen työaikaratkaisujemme TyövuoroVelhon, TuntiVelhon ja Maraplan Pron käytössä. Työtä tehdään asiakkaidemme kanssa pääosin puhelimen ja sähköpostin välityksellä, mutta työ tulee sisältämään myös yksittäisiä asiakaskäyntejä ja koulutustilaisuuksia eri puolella Suomea, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Näiden taitojen avulla olet jo askeleen edellä:

Tehtävässä korostuu asiantuntijatehtävien monipuolisuus ja se tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja pitkäksi aikaa. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja arvostamme suuresti seuraavia taitoja / työkokemusta:

  •     Asiakastuen ja kouluttamisen osaamista
  •     Kokemusta puhelimitse tehtävästä työstä
  •     Järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja


Näiden lisäksi työehtosopimusten osaaminen sekä kokemus työvuorosuunnittelusta ja IT-järjestelmistä katsotaan eduksi. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata, ja etsimmekin useampaa kuin yhtä henkilöä kasvavaan tiimiimme.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin - kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 12.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä Accountorilla ilmapiiri on kannustava, ystävällinen ja perustuu luottamukseen. Voit lukea siitä lisää täältä. Tutustu myös sosiaalisen median sivuihimme (FB, LinkedIn ja Instagram). #accountorteam

Heräsikö kiinnostuksesi? Esimiehemme Tanja Hakala vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä sähköpostitse osoitteesta tanja.hakala@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 040 138 8851 ti 4.8. klo 13-14 ja to 6.8. klo 10-11.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Me Accountor HR-klusterissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä! 

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita. Työaikaratkaisuissa olemme Suomessa markkinajohtaja yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelu-, apteekki-, matkailu- ja ravitsemus- sekä kaupanaloilla. Palveluiden piirissä on noin 2200 asiakasta. Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lisätietoja työaikaratkaisuista: www.accountor.com/fi/finland/palvelu/tyovuorosuunnittelu-ja-tyoajanseuranta
Tuotesivut: www.tyovuorovelho.com | www.tuntivelho.com | www.maraplan.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375172
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Tanja Hakala, email: tanja.hakala@accountorhr.fi, puh. 040 138 8851 ti 4.8. klo 13-14 ja to 6.8. klo 10-11.