(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija
Accountor HR Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Hei Tuoteasiantuntija, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka. 

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työaikaratkaisujen pariin Tuoteasiantuntijaa Espooseen!

Työssäsi toimit osana yhdentoista hengen työaikaratkaisujen asiakaspalvelutiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme neuvominen ja tukeminen työaikaratkaisujemme TyövuoroVelhon, TuntiVelhon ja Maraplanin käytössä. Työ sisältää myös yksittäisiä asiakaskäyntejä ja koulutustilaisuuksia eri puolella Suomea, joten omaa autoa tarvitaan.

Tehtävässä korostuu asiantuntijatehtävien monipuolisuus ja se tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja pitkäksi aikaa. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja arvostamme suuresti seuraavia taitoja / työkokemusta:

  • Asiakastuen ja kouluttamisen osaamista
  • Kokemusta puhelimitse tehtävästä työstä
  • Järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja

Näiden lisäksi työehtosopimusten osaaminen sekä kokemus työvuorosuunnittelusta ja IT-järjestelmistä katsotaan eduksi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 8.3.2020. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Esimiehemme Tanja Hakala vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta tanja.hakala@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 
040 138 8851. 

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä! 

Accountor HR Solutions kehittää ja tarjoaa ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Työmme ja asiakkaidemme arjen selkäranka on Mepco HRM-järjestelmäkokonaisuus sekä tarjoamamme työaikaratkaisut: TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan.  Työaikaratkaisuissa olemme Suomessa markkinajohtaja yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelu-, apteekki-, matkailu- ja ravitsemus- sekä kaupanaloilla. Palveluiden piirissä on noin 2100 asiakasta.

Lisätietoja työaikaratkaisuista: www.accountor.com/fi/finland/palvelu/tyovuorosuunnittelu-ja-tyoajanseuranta Tuotesivut: www.tyovuorovelho.com | www.tuntivelho.com | www.maraplan.fi

Accountor HR Solutions on osa kansainvälistä Accountor-konsernia. Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2018 Accountor Groupin liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa.