Tuoteasiantuntija
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Mukaan tiimiimme?

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työaikaratkaisujen pariin Tuoteasiantuntijaa Jyväskylään tai Espooseen!

Työssäsi toimit osana yhdentoista hengen työaikaratkaisujen asiakaspalvelutiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme neuvominen ja tukeminen työaikaratkaisujemme TyövuoroVelhon, TuntiVelhon sekä Maraplanin käytössä. Työ tulee sisältämään myös yksittäisiä asiakaskäyntejä ja koulutustilaisuuksia eri puolella Suomea, joten omaa autoa tarvitaan.

Tehtävässä korostuu asiantuntijatehtävien monipuolisuus ja se tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja nyt ja tulevaisuudessa. Toivomme sinulta aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja arvostamme suuresti seuraavia taitoja / työkokemusta:

  • Asiakastuen ja kouluttamisen osaamista
  • Kokemusta puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelusta
  • Järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja

Näiden lisäksi työehtosopimusten osaaminen sekä kokemus työvuorosuunnittelusta ja IT-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Millaista meillä sitten on työskennellä?
Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme?
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esimiehemme Hannu Vaskelainen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta hannu.vaskelainen@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 0400 219 804.

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot