(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Tuoteasiantuntija

Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville. Tässä tehtävässä työskentelet Helenin Aurinko ja Liikenne -yksikössä nykyisten sekä uusien tuotteiden parissa. Taustastasi sekä kiinnostuksestasi riippuen keskityt joko aurinkosähköjärjestelmien tai sähköisen liikenteen tuotteisiin. Pääset työskentelemään maailmanluokan osaajien kanssa uudistuvalla alalla.

Tehtäviisi tuoteasiantuntijana kuuluu osa-alueita nykytuotteiden tuotehallinnan ylläpidosta sekä uusien tuotteiden kehittämisestä. Tulet esimerkiksi tekemään kilpailija-analyysiä, kouluttamaan myyntitiimiä uusiin tuotteisiin liittyen ja työstämään myyntimateriaaleja sekä tarjous- ja hinnoittelupohjia. Nykytuotteisiin liittyen luot, päivität ja kokoat materiaaleja, tuet myyntiä ja asiakaspalvelua tuoteasioissa sekä koostat referenssejä. Lisäksi kehität prosesseja yhdessä tuotepäällikön kanssa.

Voit olla hiljattain korkeakoulusta valmistunut tai jo pidempään työelämässä vaikuttanut tekijä. Haemme tuoteasiantuntijaa sekä aurinkojärjestelmiin että sähköiseen liikenteeseen. Toivomme molempiin rooleihin henkilöä joko kaupallisella tai teknisellä koulutuksella. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta, kenties kehitystehtävistä, projektipäällikön tai -koordinaattorin tehtävistä. Energia-alan kokemus on ehdottomasti eduksesi, mutta ei välttämätöntä.

Etsimme aktiivista ja kehittymishaluista tyyppiä, joka haluaa saattaa asioita loppuun sekä ymmärtää kokonaisuuksia. Tehtävänkuvasi voi ajan myötä kehittyä ja muotoutua osaamisesi mukaan. Tulet toimimaan yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa, joten odotamme sinulta yhteistyöhalua ja -kykyä. Olet tottunut tai kiinnostunut työskentelemään tuotekehityksen kanssa ja ehkä olet itsekin mieleltäsi kehittäjä. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Minna Junnikkalalta (0401935851 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Minna on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 23.9. klo 14-16 sekä tiistaina 24.9. klo 10-12. Hakea voit sähköisellä lomakkeellamme, viimeistään 06.10.2019 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!