(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija
Poolia Suomi Oy / TyövuoroVelho

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

TyövuoroVelho

TyövuoroVelho on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallinta-ohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Päätuotteemme TyövuoroVelho on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto. Palveluitamme käyttää noin 1300 yritystä ja olemme Suomessa markkinajohtaja yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä apteekkialoilla. Muut isoimmat toimialat meillä on mm matkailu- ja ravitsemus- sekä kaupanala. Toimipaikkamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. Lisätietoja toiminnastamme www.tyovuorovelho.com.

Esittely

Olemme osa Accountoria, joka on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalveluiden osaaja: www.accountor.fi.

TyövuoroVelho hakee nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi myyntihenkistä ja tavoitteellista sekä ammattitaitoista

TUOTEASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Haagaan (elokuusta Espoon Keilaniemi)

Työtehtävät

Tässä tehtävässä yhdistyy myyntityön tarjoamat haasteet ja erinomaiset ansaintamahdollisuudet sekä asiantuntijatehtävien monipuolisuus ja vaihtelu.

Päätehtäviisi kuuluu toimia osana kahdeksan hengen myynti- ja asiakastukitiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti TyövuoroVelho- ja Palkkailmo -palveluiden myynti (pääosin puhelimitse ja spostilla); omatoiminen uusmyynti (kampanjat 2 krt/v) sekä päivittäisiin tiedusteluihin vastaaminen. Suuri osa myyntipuheluista perustuu sisään tulevista kyselyistä ja demopyynneistä.

Lisäksi rooliin kuuluu mm asiakastukitehtäviä ja koulutusten pitämistä. Myyntiprosessi on laaja kokonaisuus, joten tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja pitkäksi aikaa.

Edellytykset

Tehtävä edellyttää, että olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Sinulla tulee olla kokemusta monipuolisesta asiakaspalvelusta, myynnistä sekä työskentelystä puhelimitse/sähköpostitse, sinulla on selkeä ja sujuva puhelinääni, sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kieli ja hallitset yleisten tietokoneohjelmien käytön.

Arvostamme asiakasmyönteistä asennetta ja aitoa paloa myyntiin sekä innostusta oppia uutta ja olla avuksi muille sekä kehittää omaa ammattitaitoasi.

Edut

Tarjoamme sinulle vakituista työpaikkaa kasvavassa ja menestyvässä tiimissämme osana isoa konsernia. Yrityksen kotipaikkana on Jyväskylä, jossa toimii 14 henkilöä ja Helsingin Haagassa toimii entuudestaan kolme henkilöä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".