(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

TUOTEASIANTUNTIJA


Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesäksi tuoteasiantuntijaa. Toimit osaavissa tiimeissä, joissa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Teollisten ja Kodintarvikkeiden tuotelinjoissa K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Tuoteasiantuntijana vastaat yhteistyössä tuote- ja valikoimapäälliköiden kanssa tuoteavauksista ja tuotetietojen ylläpidosta sekä kampanjasyötöistä. Lisäksi osallistut ostotiimin avustaviin tehtäviin. Edellisten lisäksi toimit yhteistyössä tuotelinjan muiden tuoteasiantuntijoiden kanssa, mm. poissaolo- ja ruuhkatilanteissa. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


 Odotamme sinulta:


-  joustavuutta ja täsmällisyyttä


- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä vastuullista otetta työhön


- kykyä toimia kiireellisissäkin tilanteissa matriisiorganisaation sekä laajan sidosryhmäverkoston edellyttämällä tavalla


- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


- kaupallinen tai elintarvikealan koulutus katsotaan eduksi


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:


- mielenkiintoisen työn ja päivittäin haasteita kehittyä osana isoa kansainvälistä organisaatiota


- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit


- konsernin laajan tuen


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu-elokuu 2020 (kesto sovittavissa).Lisätietoja tehtävästä antaa osto -ja myyntipäällikkö Sari Oksanen puh.0400 70 4479 3.3.2020 klo 9-10.30 tai sari.oksanen@kesko.fi. 
Lähetä hakemuksesi 6.3.2020. mennessä alla olevan linkin kautta.


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.