(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija Jyväskylään
Poolia Suomi Oy / Työvuorovelho

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Työvuorovelho

TyövuoroVelho on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallinta-ohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Päätuotteemme TyövuoroVelho on internet-selaimella käytettävä työvuorojen suunnitteluohjelmisto. Asiakkainamme on lähes 1 000 yritystä eri toimialoilta mm. sosiaali- ja terveys-, matkailu- ja ravitsemus- sekä kaupanalalta. Toimipaikkamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Lisätietoja toiminnastamme www.tyovuorovelho.com Olemme osa Accountoria, joka on Pohjois-Euroopan johtaja talous- ja palkkahallintopalveluiden osaaja: www.accountor.fi

Esittely

TyövuoroVelho hakee nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi myyntihenkistä ja tavoitteellista sekä ammattitaitoista

TUOTEASIANTUNTIJAA JYVÄSKYLÄÄN

vakituiseen työsuhteeseen Työn aloitus on pikainen/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä yhdistyy myyntityön tarjoamat haasteet ja erinomaiset ansaintamahdollisuudet sekä asiantuntijatehtävien monipuolisuus ja vaihtelu.

Päätehtäviisi kuuluu toimia osana yhdeksän hengen myynti- ja asiakastukitiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti TyövuoroVelho- ja Palkkailmo -palveluiden myynti (pääosin puhelimitse ja spostilla); omatoiminen uusmyynti (kampanjat 2 krt/v) sekä päivittäisiin tiedusteluihin vastaaminen. Suuri osa myyntipuheluista perustuu sisään tulevista kyselyistä ja demopyynneistä. Työtehtävä on pääosin puhelimitse tapahtuvaa konsultointia/ratkaisumyyntiä.

Lisäksi rooliin kuuluu mm asiakastukitehtäviä ja koulutusten pitämistä. Myyntiprosessi on laaja kokonaisuus, joten tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja pitkäksi aikaa.

Edellytykset

Tehtävä edellyttää, että olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Sinulla tulee olla kokemusta monipuolisesta asiakaspalvelusta, myynnistä sekä työskentelystä puhelimitse/sähköpostitse, sinulla on selkeä ja sujuva puhelinääni, sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kieli ja hallitset yleisten tietokoneohjelmien käytön.

Arvostamme asiakasmyönteistä asennetta ja aitoa paloa myyntiin sekä innostusta oppia uutta ja olla avuksi muille sekä kehittää omaa ammattitaitoasi.

Edut

Tarjoamme sinulle vakituista työpaikkaa kasvavassa ja menestyvässä tiimissä Jyväskylässä osana isoa konsernia. Yrityksen kotipaikkana on Jyväskylä, jossa toimii 14 henkilöä ja Helsingin Haagassa toimii neljä henkilöä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".