(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija, jäähdytysratkaisut
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa ja kierrättää energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nyt etsimme sinua    

  

TUOTEASIANTUNTIJA, JÄÄHDYTYSRATKAISUT  

 

Kiinnostaako sinua vastuullinen tehtäväkenttä ja mahdollisuus päästä nousujohteiselle asiantuntijapolulle energiayhtiössä, joka on tutkitusti Suomen energia-alan vastuullisin toimija (Sustainable Brand Index)? Tässä työssä vaikutat osaamisellasi Helenin kasvuun ja menestymiseen vahvistamalla panoksellasi Helenin jäähdytysratkaisuiden tuotehallintaa. Jäähdytysratkaisut ovat merkittävässä ja jatkuvasti kasvavassa roolissa Helenin liiketoiminnassa ja kasvun tavoitteet saavuttaaksemme tarvitsemme vahvistukseksemme lisää osaamista sekä intoa. Tehtävässä pääset monipuolisesti paneutumaan erityisesti jäähdytystuotteiden, talouden, omaisuudenhallinnan ja myynnin rajapintaan ja se tarjoaa erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.  

  

Keskeisenä tehtäväalueenasi on erilaisten jäähdytysratkaisuiden elinkaarenhallinta, kannattavuuslaskelmat, hinnoittelumallien hallinnointi järjestelmissä, toimintaympäristön ja asiakasdialogin seuranta sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien etsintä ja tuotteistaminen. Myös ajankohtaiset tuote- ja toiminnankehitysprojektit ovat keskeinen osa tehtävääsi. Lisäksi vastaat vastuualueesi osalta liiketoiminnan menestymiseen vaikuttavien tekijöiden esille tuonnista sekä otat haltuusi ja viet eteenpäin raportointiin liittyviä kriittisiä kokonaisuuksia.  

  

Tehtävässä pääset mm.  

- tekemään projektimaista työtä oma-aloitteisella työotteella  
- hallitsemaan laajojakin asiakokonaisuuksia, keräämään taustatietoa ja  hyödyntämään ymmärrystäsi syy-seuraussuhteista   
- vaikuttamaan itse omiin aikatauluihisi ja valitsemaan itsellesi sopivia työtapoja 
- kehittämään laskentamenetelmiä  ja tuomaan liiketoiminnan ja myynnin tarpeet osaksi järjestelmäkehitystä 

  

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos vahvuuksiasi ovat muun muassa pitkäjänteisyys ja huolellisuus. Toki myös se, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja jos sinulla on jo ymmärrystä erilaisista jäähdytysratkaisuista tai jäähdytysmarkkinasta, tämä ei ole kuitenkaan edellytyksenä tehtävässä aloittamiselle. Onhan sinulla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto?   

  

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Tuotehallinnan päällikkö Marko Kivimaalta p. 050 514 7413, joka on parhaiten tavoitettavissa 23.5. klo 9-10 ja 29.5. klo 14.30-15.30.  

  

Hae tehtävää viimeistään 4.6.2019 täyttämällä sähköinen hakemus. Arvostamme, jos jätät video-cv:n osaksi hakemustasi.