(Poistunut julkaisusta)

Tuoteasiantuntija, henkilösuojaimet ja työvaatteet – Etelä-Suomi
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Oletko toimeen tarttuva ja aktiivinen kehittäjäluonne, jolla on ymmärrystä sekä myynnistä että henkilösuojaimista? Haluatko tehdä töitä ihmisten kanssa vaihtuvassa ympäristössä alalla, joka kehittyy koko ajan?

 

Haemme henkilösuojaimista ja työvaatteista vastaavaa

TUOTEASIANTUNTIJAA

toimimaan linkkinä tuotehallinnan ja myynnin välillä sekä kehittämään tuoteryhmän myyntiä. Tehtävä ja koko tiimi ovat uusia, joten pääset aidosti vaikuttamaan siihen, millaiseksi tuotehallinnan ja myyntihenkilöstön yhteistyö muodostuu ja kuinka tuoteryhmä kehittyy yrityksessämme.

Tavoitteenasi on lisätä edustamasi tuoteryhmän liikevaihtoa ja parantaa sen kannattavuutta. Toimit niin hankinnan, oston kuin myynninkin ensisijaisena kontaktipisteenä tuoteryhmäsi myyntiin liittyvissä asioissa. Työskentelet aktiivisesti kentällä – niin asiakaskäynneillä kuin myymälätapahtumissa. Otat aktiivisen roolin myymäläkohtaisten tuotevalikoimien ja esillepanojen kehittämisessä. Suunnittelet ja toteutat kampanjoita. Koulutat ja ohjeistat myyntiä tuoteryhmääsi liittyen sekä otat aktiivisesti osaa myyntityöhön.

Lisäksi otat osaa koko yrityksen tuotevalikoiman kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa. Raportoit tuoteryhmäsi tuotepäällikölle.

Jotta onnistut tässä monipuolisessa tehtävässä, sinulla on oikea asenne ja työn vaativaa ammattitaitoa taustalla:

  • Sinulla on halu kehittyä ja omaksut asioita nopeasti. Haluat oppia koko ajan uutta, sillä tuotteet, teknologiat ja alan vaatimukset kehittyvät jatkuvasti. Jalostat oppimasi tiedon myyntiä tukevaan muotoon.
  • Olet myyntihenkinen asiakaspalvelija.
  • Olet oma-aloitteinen. Et heti ensimmäisen esteen tullessa eteen masennu siitä, vaan etsit aktiivisesti ratkaisuja ongelmaan.
  • Omaat hyvän tilannetajun ja tulet toimeen erilaisissa tilanteissa hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa.
  • Olet järjestelmällinen. Lähdet kehittämään tekemistä tavoitteellisesti ja ymmärrät ison yrityksen lainalaisuuksia.
  • Tekemisessäsi näkyvät yrityksemme arvot – vastuunkanto, avoimuus ja mutkattomuus. Onnistuaksesi työssäsi, et luo turhan monimutkaisia käytänteitä vaan olet aidosti halukas auttamaan työkavereitasi sekä tekemään asiat mahdollisimman järkevästi.
  • Sinulla on vähintään opistotasoinen koulutus (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi)
  • Sinulla on aiempaa kokemusta henkilösuojainten ja/tai työvaatteiden parissa työskentelystä usean vuoden ajalta esimerkiksi myyntiedustajana.
  • Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englanniksi niin suullisesti, kuin kirjallisesti.

Eduksi katsotaan se, että olet työterveyslaitoksen koulutettu suojainasiantuntija tai sinulla on työturvallisuuskortti, putoamissuojainten tarkastuspätevyys tai muu tehtävää tukeva tutkinto. Huomioithan myös, että työ on liikkuvaa ja matkustuspäiviä tulee yli 100 vuodessa. Työskentelyalueesi on Etelä-Suomi, joten on suositeltavaa, että asut pääkaupunkiseudulla tai Uudellamaalla.

Mikäli haluat tulla osaksi pohjoismaista menestystarinaa, hae meille! Voit jättää hakemuksesi nettisivuillamme 16.3.2020 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Mikäli haluat lisätietoja paikasta, voit olla yhteydessä tuotepäällikkö Perttu Oinoseen, puh. 040 6565 447. Tavoitat hänet parhaiten 4.3. klo 9 – 11 tai 13.3. klo 9 – 11.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.