(Poistunut julkaisusta)

Tuotearkkitehtuuriasiantuntija
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TUOTEARKKITEHTUURIASIANTUNTIJAA


Tehtäviisi kuuluu

Vahvistamme varustelun organisaatiotamme ja haemme nyt Meyer Turun varustelutuotantoon asiantuntijaa laivan tuotearkkitehtuuriin.

Telakan toiminnan voimakkaasti kehittyessä tuotearkkitehtuuriin ja PLM-ympäristöön on tulossa muutoksia, jotta investoinneista saadaan täysi hyöty irti ja tuottavuus paranee. Työssäsi pääset aitiopaikalle kehittämään ja vahvistamaan varustelun laivanrakennusprosessia valmistus- ja asennuspiirustusten muodostaman tuotearkkitehtuurin sekä sen hallintaan keskittyvän PLM-uudistuksen myötä. Pääset kehittämään suunnitteluprosessejamme sekä tukemaan tuotantoa hyvän tuotearkkitehtuurin avulla.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä kaikkien telakan kehityshenkilöiden kanssa. Lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä varustelun prosessiomistajien kanssa toimien heidän tukenaan prosessimaisen toimintatavan kehittämisessä.


Toivomme hakijalta

Arvostamme soveltuvan koulutuksen lisäksi erityisesti kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa, tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa, sekä halua työskennellä pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti yrityksen linjausten mukaisesti tuotannon toimintaa kehittäen ja tehostaen.

Työssä menestyäksesi tulet tarvitsemaan positiivista kehityshenkistä energiaa, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä syy-seuraussuhteita. Modulaarisuus on sinulle tuttua joko opintojen tai käytännön kautta ja sinulla on ymmärrystä tuoterakenteen merkityksestä organisaation johtamisen, kehittämisen sekä toiminnan tehostamisen ja tuottavuuden kannalta. Työskentelytavaltasi olet määrätietoinen, suunnitelmallinen ja proaktiivinen.

Olet suorituskykyinen tiimihenkilö, mutta pystyt työskentelemään myös yksin. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja kyky kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä. Hakijalta odotamme ennen kaikkea vahvaa intohimoa ja sitoutumista telakan suorituskyvyn nostamiseen seuraavalle tasolle. Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jyrki Mäkinen
Head of Group, Outfitting Administration
+358504867386
jyrki.makinen@meyerturku.fi