(Poistunut julkaisusta)

Tuotealuevastaava
Ponsse Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haemme viennin varaosamyyntiin Iisalmeen

Tuotealuevastaavaa, vastuualueena Tehopaketit

PONSSE Tehopaketit on suunniteltu metsäkoneen suurempia perushuoltoja tai päivityksiä varten. Tehopakettien avulla metsäkoneen osakokonaisuudet, kuten harvesteripää, nosturi ja peruskone, voidaan päivittää alkuperäiseen kuntoon. Näin koneen suorituskykyä voidaan ylläpitää läpi vuosien. 

Tehopakettien tuotealuevastaavana vastaat Tehopakettien varaosatarjonnasta. Vastuullasi on Tehopakettien sisällön määrittäminen ja ylläpito, pakettien tilaus-toimitusprosessista huolehtiminen sekä niiden myyntiin liittyvä tuki, koulutus ja markkinointi. Tuotealuevastaavana osallistut myös aktiivisesti viennin varaosamyyntiin liittyvään tekniseen tukeen.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva, mielellään tekninen koulutus
  • Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen 
  • Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin 

Arvostamme myös aiempaa kokemusta toiminnanohjaus- ja/tai varaosakirjajärjestelmistä. Myös metsäkoneiden ja harvesteripäiden tekninen tuntemus on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Ponssen kansainvälisessä huoltopalveluorganisaatiossa sekä osaavan organisaation tuen ja viihtyisän työympäristön Iisalmen logistiikkakeskuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa 25.6.-5.7 välisellä ajalla viennin varaosapäällikkö Mikko Eskelinen, mikko.eskelinen@ponsse.com tai 040 565 3725.

Hae tehtävää viimeistään 4.8.2019.