(Poistunut julkaisusta)

Tuote- / myyntipäällikkö
Christian Berner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Christian Bernerin liiketoiminnan kasvaessa haemme

Tuote- / myyntipäällikköä

suodatus- ja erotuslaitteiden tuoteryhmään.

Christian Bernerillä on paljon kasvupotentiaalia suodatustekniikassa. Myyntipäällikön tehtävässäsi vastaat ja kehität koko suodatusosaston toimintaa. Christian Bernerin suodatus- ja erotuslaitteita käytetään laajasti teollisuudessa sekä vesihuollossa ja energiatuotannossa. Christian Berner yrityksenä on teknisesti asiantunteva, joustava ja luotettava kumppani asiakkailleen. Pyrimme aina asiakkaan tilanteen täydelliseen kartoittamiseen, jotta voimme yhdessä löytää teknisesti ja taloudellisesti soveltuvimman ratkaisun joka sovellukseen. Christian Bernerin suodatus- ja erotuslaitteet ovat teknisesti markkinoiden parhaimpia.

Tehtävä:
Tehtäväsi on yhdessä Christian Bernerin päämiesten kanssa suunnitella ja myydä asiakkaillesi erilaisia suodattamia ja erotuslaitteita. Vaikka tämä on suodattimien osalta uusi positio, tukenasi on Christian Bernerin johto sekä suodatusosastot muissa pohjoismaissa. Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää, että sinulla on kiinnostusta ja kykyä itsenäisesti luoda paljon uusia asiakkuuksia ja asiakassuhteita koko Suomessa. Työskentelytapa on konsultatiivinen myynti, jossa yhdessä asiakkaan kanssa etsitte sopivia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Asiakasvastuun lisäksi sinulla on myös omia nimettyjä päämiehiä pääsääntöisesti Euroopassa, mutta myös Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Työnkuvaasi kuuluu luonnollisesti myös päämiehien suhteiden ylläpito, yhteistyön aktiivinen hoitaminen ja jatkuva kehittäminen. Toivomme, että sinulla on matkustusvalmiutta. Pääset matkustamaan noin 100 päivää/vuosi (n. 80% Suomessa ja 20% ulkomailla). Tässä tehtävässä raportoit liiketoimintajohtajalle.

Toivomme sinulta:
Toivomme ennen kaikkea, että sinulla on paljon motivaatiota, draivia ja osaamista kehittää suodatustoimintaa uudeksi isoksi tuoteryhmäksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloksellista näyttöä ratkaisumyynnistä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi insinööri tai DI, ja sinulla on jo kokemusta suodatus- ja erotteluratkaisuista, sekä vähintään 5-10 vuotta relevanttia työkokemusta. Kokemuksesi auttaa sinua ymmärtämään alaa ja tunnet ainakin osan alan asiakaskentästä. Toivomme että hallitset suomen kielen lisäksi myös englanninkielen sujuvasti, sillä olet päivittäin yhteydessä päämiehiin. Hyvä ruotsin- ja/tai saksankielen taito katsotaan hakijalle eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Henkilönä olet avoin uusille asioille, ulospäin suuntautunut ja myyntihenkinen. Lisäksi olet luonteeltasi utelias sekä valmis että halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan, kansainvälisessä, arvostetussa, alansa johtavassa pörssiyhtiössä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan Tässä tehtävässä pääset itsenäisesti kasvattamaan suodatusosaston liiketoimintaa, ja näet myös heti työsi tuloksen, jossa kasvu on sinun ansiotasi. Christian Bernerin toimisto sijaitsee Vantaalla.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 3.4.2018. Lisätietoja antaa tarvittaessa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.