(Poistunut julkaisusta)

Tuote- ja valikoimapäällikkö keskitettyyn ruokatuotekehitykseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Tunnetko, että kutsumuksesi on kehittää ruokatuotetta ketjustrategioiden mukaisesti ja uudistaa valikoimia? Palatko halusta levittää parhaita käytäntöjä ja uusia trendejä ravintoloihin? Ymmärrätkö yksilöllisen ruokatuotteen, ketjuohjauksen ja kustannustehokkuuden pyhän kolminaisuuden nyanssit? Jos vastauksesi on kyllä, olet etsimämme! Haemme nyt osaavaan joukkoomme Restelille Tuote- ja valikoimapäällikköä keskitettyyn ruokatuotekehitykseen.

Vastuualueesi

Tuote- ja valikoimapäällikkönä vastaat nimettyjen ketjujen (pääosin Shell HelmiSimpukka ja RAX Buffet) ruokatuotteen kehittämisestä ja ruokatuotannon konseptikohtaisista prosessimalleista liikeideoiden mukaisesti. Sinulla on myös hankintavastuu nimetyissä tuoteryhmissä. Toimit itsenäisessä roolissa, mutta tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Päivittäisessä työssäsi olet mukana kehittämässä sisäisiä ruokatuotekehitykseen ja keskitettyihin hankintoihin liittyviä prosesseja ja vastaat siitä, että ensiluokkainen ruokatuotteemme tukee kokonaisvaltaista konseptikehitystä. Seuraat aktiivisesti maailman HoReCa-markkinoita ja keräät tietoja erilaisista trendeistä, raaka-aineista, konsepteista jne. ja raportoit ja analysoit keräämääsi tietoa sekä tuot esille konkreettisia kehittämistoimenpiteitä operatiiviselle johdolle.

Ruokatuotekehitysprojekteissa toimit kokonaisuutta ohjaavassa roolissa; osallistut ruokatuotteen määrittelyyn, vastaat projektin vetämisestä ja loppuun viemisestä, suunnittelet ja vedät käyttöönottoon liittyviä koulutuksia ja analysoit tietoa jatkokehitystä ajatellen.

Menestyksen avaimet

Olet proaktiivinen, tulosorientoitunut, ennakkoluuloton ja innovatiivinen visionääri, jolla on halu kehittää ja kehittyä! Omaat tarttuvaa innokkuutta ja aitoa intohimoa ruokaa kohtaan. Pystyt sujahtamaan tarvittaessa osaksi erilaisia työyhteisöjä ja sovittamaan erilaisia toimintatapoja Restelin sabluunan mukaisiksi. Vahvan ammattitaitosi ansiosta kykenet tuottamaan analysoitua tietoa päätöksenteon pohjaksi ja rohkenet viedä asioita määrätietoisesti eteenpäin. Innostat omalla esimerkilläsi myös muita toimimaan yrityksemme ja asiakkaidemme parhaaksi!

Sinulta löytyy näyttöjä prosessien johtamisesta ja kehittämisestä, erityisesti ruokatuotekehityksestä ketjuliiketoiminnassa. Myös tuoteryhmäjohtaminen on Sinulle tuttua keskitettyjen hankintojen näkökulmasta. Käytät myös numeroita näppärästi päätöksentekosi pohjalla. Suomen kielen lisäksi hallitset sujuvasti englannin kielen. Hyvän pohjan tehtävään antaa ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden huippuammattilaisten parissa sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Niin HelmiSimpukka kuin RAX Buffet –ruokatuotekonsepteja kehitetään jatkuvasti. Erityisesti RAX Buffetin koko brändiä uudistetaan ja pääset näin ollen oman työsi kautta vaikuttamaan brändin uuteen suuntaan.. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaisesi voimassa oleva. Meillä vallitsee aidosti positiivinen tekemisen meininki!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Opteamin HR-koordinaattori Jaakko Elonen, puh. 045 788 15087,

jaakko.elonen@opteam.fi.

Opteam toimii rekrytointikumppanina.

Mikäli Sinä olet etsimämme visionääri, organisointitaitoinen ja innostuva keittiöalan ammattilainen, haluamme kuulla sinusta heti! Tartu haasteeseen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.2.2018 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!