(Poistunut julkaisusta)

Tuote- ja myyntipäällikkö
ProCare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme nyt myyntitiimimme tuote- ja myyntipäällikköä vastaamaan päämiesyhteistyöstä, myynnistä ja markkinoinnista erityisesti keskusliikkeille.

Tehtävänkuva

Tuote- ja myyntipäällikkönä työskentelet osana myyntitiimiä, työskentelypaikkasi on Helsinki. Tehtäväsi on toimia ProCare Oy:n ja sen tuotteiden edustajana Suomessa sekä Pohjoismaissa. Vastaat tuotteiden tulosvastuullisesti myynnistä, markkinoinnista ja raportoinnista sekä päämies- ja asiakasyhteistyöstä. Työ on määräaikainen (äitiyslomansijaisuus) ja edellyttää matkustamista.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista myynti- ja markkinointitehtävistä, kaupanteon osaamista, päivittäistavarakaupan tuntemusta, taloudellista ajattelua ja tulosvastuullisuutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla kosmetiikka-alan tuntemusta. Pienessä ja ammattimaisessa työporukassa arvostamme itsenäistä työotetta, järjestelmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Persoonana olet energinen, positiivinen, hyvä organisoimaan ja ennen kaikkea olet loistava tiimipelaaja.

Sinulla on:

- Kaupallinen tai soveltuva koulutus (AMK)

- Kokemusta vastaavista tehtävistä

- Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)

- Itsenäinen työote ja hyvä paineensietokyky

- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

- Hyvät tietotekniset taidot (MS Office, ERP)

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja itsenäisen tehtävän osana myyntitiimiä.

- Innovatiivisen työympäristön trendikkäiden tuotteiden ja mielenkiintoisten asiakkaiden parissa

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@procare.fi 23.8.2019 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tomi Virta Puh. 010 4395 010.