(Poistunut julkaisusta)

Tuote- ja markkinointijohtaja
H&H Tuonti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme

TUOTE- JA MARKKINOINTIJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään Suomen toimintoja H&H Tuonti Oy:ssa. Tuote- ja markkinointijohtaja raportoi toimitusjohtajalle.

Hakemamme henkilö on teknisesti suuntautunut rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta tuotekehityksestä ja ihmisten johtamisesta. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri. Suuntautuminen voi olla esimerkiksi rakennus- tai konepuolelle. Kaupallisten toimenkuvaan liittyvien asioiden toivomme olevan työn kautta tuttuja.

Odotamme tuote- ja markkinointijohtajalta sopivan koulutustaustan lisäksi työkokemusta sopivalta toimialalta, esimerkiksi rakennusalalta, ja näyttöjä tuloksellisesta tekemisestä. Kielitaitojen osalta edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi hakijalle.

Eduksi hakijalle on myös kokemus rakennustyömailta ja työmaaympäristöjen ymmärtäminen. Hyvät IT-taidot, digiosaaminen ja kokemus esimerkiksi nettikauppatoiminnasta ovat myös hyvä lisä kompetensseihin.

Persoonan osalta joukkoon sopii kuuntelutaitoinen, avoin, laatutietoinen, eteenpäin pyrkivä ja kohteliaan hyväntuulinen ihminen.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle mielenkiintoisen näköalapaikan sekä mahdollisuuden kehittää hyvällä mallilla olevaa toimintaa edelleen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Saat osaavan ja motivoituneen henkilöstön tuen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa H&H Tuonti Oy:n HR Business Partner Reija Laurell, puh. 040 5244 096. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 2.2.2020 LinkedInin kautta tai otsikolla ”tuote- ja markkinointijohtaja” osoitteeseen rekrytointi@hrwithyou.fi.