(Poistunut julkaisusta)

Tuote-esittelijöitä (Pk-seutu)
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Oletko ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakkaallemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään pääkaupunkiseudun päivittäistavarakaupoissa ja esiteltävät tuotteet ovat liha- ja einestuotteita. Aikaisempi kokemus tuote-esittelyistä sekä tuotteiden tuntemus elintarvikealalta ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä koulutamme kaikki valitut henkilöt tehtävään. Edellytämme iloista ja ulospäin suuntautunutta asennetta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hygieniapassia. Myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, 1-2 vuoroa viikossa ja painottuvat pääsääntöisesti loppuviikolle kauppojen aukioloaikojen puitteissa, yleensä klo 9-19 väliselle ajalle. Työ sopiikin siis mainiosti opiskelijalle, lisätyötä haluavalle taikka eläkeläiselle!
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääsee työskentelemään lähellä asiakkaita ja kehittymään työntekijänä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökoordinaattori Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi tai p. 040 867 0450 arkisin klo 10.00-16.00.