(Poistunut julkaisusta)

Tuote-esittelijöitä Lappeenrantaan ja Imatralle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme sosiaalisia, asiakaspalvelutyöstä nauttivia iloisia konsulentteja esittelemään asiakasyrityksemme erilaisia maukkaita lihatuotteita Lappeenranta-Imatra-alueen marketteihin. Työhösi kuuluu esitellä tuotteita, vastailla asiakkaiden mahdollisesti esittämään kysymyksiin ja saada asiakkaat muistamaan tuotteet jättämällä heille positiivinen kuva hetkestä kanssasi tuotetiskillä. Työhön perehdytetään hyvin, mutta työ itsessään vaatii kuitenkin kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus asiakaspalvelutyöstä on eduksi. Työpäivät ovat yleensä maanantai, torstai ja perjantai ja työajat klo 9-17 tai 10-18. Työvuorot sovitaan aina asiakasyrityksen kanssa työvuoro kerrallaan eli välttämättä joka viikko ei kaikkina kolmena päivänä töitä ole.
Odotamme sinulta
Valittavalla työntekijällä tulee olla hygieniapassi ja työhön soveltuva reipas asiakaspalveluasenne.
Koulutus ja työkokemus
Saat työhön hyvän perehdytyksen. Kanssasi käydään tuotteet läpi ja saat myös kattavat tiedot tuotteista käyttöösi työvuoroja varten. Ensimmäisen työvuorosi vietät kokeneen konsulentin kanssa, joten pääset kädestä pitäen näkemään ja osallistumaan esittelytiskin rakentamiseen ja vastailemaan asiakkaiden esittämiin kysymyksiin kokeneemman konsulentin tuki taustallasi.
Muut tiedot
Hae paikkaa täyttämällä työhakemus osoitteessa vmp.fi ja klikkaa työpaikkailmoitusta. Lisätietoja saat soittamalla numerosta 040 3075600 tai sähköpostilla lappeenranta@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan.
Kesto
Työvuorot sovitaan aina vuoro kerrallaan.
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.04.2018 mennessä.