(Poistunut julkaisusta)

Tuote-esittelijä/promoottori
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Kiinnostaako myyntihenkinen asiakaspalvelutyö? Haemme asiakkaallemme nyt proaktiivisia ja tulosorientoituneita tuote-esittelijöitä/promoottoreita kesän toimeksiantoihin!

Tehtävän kuvaus

Tuote-esittelyssä yhtenä merkittävänä tekijänä on potentiaalisen asiakkaan aito kohtaaminen. Erityisesti kun kyseessä on uuden tuotteen lanseeraaminen, on tuotteen vieminen asiakkaan koettavaksi tehokas keino saada uudelle tuotteelle tunnettuutta. Tuote-esittelijän/promottorin tehtävänä on edistää myyntiä sen useissa erilaisissa muodoissa, monissa toisistaan poikkeavissa myyntiympäristöissä.

Hakijan profiili

Tuote-esittelijän/promoottorin taitoihin kuuluvat asiakaspalveluosaaminen ja hyvät viestintätaidot. Kuluttajakäyttäytymisen ymmärtämistä sekä reipasta asennetta vaativa työ kaipaa tekijäkseen ihmisiä, jotka ovat ihmiskeskeisiä ja ulospäinsuuntautuneita. Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta viihde-elektroniikkaa kohtaan.

Tarjoamme

Odotamme paljon, tarjoamme enemmän. Pääset mukaan huipputiimiin ja saat hyvän perehdytyksen. Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työtunteja pystymme tarjoamaan vähintään 20h/vko.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä puh.040 689 3200. Rekrytoinnista vastaava henkilö parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.