(Poistunut julkaisusta)

Tuote-esittelijä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Oletko ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakkaallemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ Nummelaan/Vihtiin. Työtä tehdään lähialueiden päivittäistavarakaupoissa ja esiteltävät tuotteet ovat liha- ja einestuotteita. Aikaisempi kokemus tuote-esittelyistä sekä tuotteiden tuntemus elintarvikealalta ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä koulutamme valitut henkilöt tehtävään. Edellytämme iloista ja ulospäin suuntautunutta asennetta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hygieniapassia. Myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, 1-2 vuoroa kuukaudessa painottuen pääsääntöisesti loppuviikolle kauppojen aukioloaikojen puitteissa, yleensä klo 10-18 väliselle ajalle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääsee työskentelemään lähellä asiakkaita ja kehittymään työntekijänä.Työ sopii mainiosti opiskelijalle, lisätyötä haluavalle taikka eläkeläiselle!

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi! Meillä on haku samoihin tehtäviin myös seuraaville paikkakunnille: Lappeenranta, Lahti, Riihimäki, Hollola, Kotka, Hämeenlinna, Lohja, Salo.

Täytä hakemus linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.