(Poistunut julkaisusta)

Tuote-esittelijä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Oletko ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakkaallemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ Lappeenrantaan, Imatralle ja Joutsenoon. Työtä tehdään lähialuiden päivittäistavarakaupoissa ja esiteltävät tuotteet ovat liha- ja einestuotteita. Aikaisempi kokemus tuote-esittelyistä sekä tuotteiden tuntemus elintarvikealalta ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä koulutamme kaikki valitut henkilöt tehtävään. Edellytämme iloista ja ulospäin suuntautunutta asennetta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hygieniapassia. Myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Meillä on haku samoihin tehtäviin myös seuraaville paikkakunnille:Lahti, Riihimäki, Hollola, Kotka, Hämeenlinna, Halikko, Lohja, Nummela .

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, 1-2 vuoroa kuukaudessa ja painottuvat pääsääntöisesti loppuviikolle kauppojen aukioloaikojen puitteissa, yleensä klo 10-18 väliselle ajalle. Työ sopiikin siis mainiosti opiskelijalle, lisätyötä haluavalle taikka eläkeläiselle!
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääsee työskentelemään lähellä asiakkaita ja kehittymään työntekijänä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Rinkinen, sanna.rinkinen@vps.fi, puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 0504623615.