(Poistunut julkaisusta)

Tuote-esittelijä, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020
Asiakasyrityksemme MÖ Kaurameijeri etsii joukkoonsa energistä ja ulospäinsuuntautunutta tuote-esittelijää. Tehtävässä menestyy henkilö, joka inspiroituu kotimaisuudesta sekä nauttii työskentelystä asiakasrajapinnassa.
MÖ on nuori ja kotimainen vegaanisia meijerituotteita valmistava yritys. Sen inspiraation ja intohimon lähteenä on kotimainen kaura. Ps. MÖ on yksi Suomen lupaavimmista kasvuyrityksistä!
KUVAUS
Tehtävässä edustat MÖ kaurameijerin tuotteita Tampereen seudun hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa. Työ sisältää tuotteiden maistatusta sekä myyntiä kuluttaja-asiakkaille. Työt painottuvat torstaista lauantaihin, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisessa kotimaisessa kasvuyrityksessä
* Joustavat työajat, jonka mukana tulevat vastuu ja vapaus
* Kattavan perehdytyksen tuotteisiin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kuluttaja-asiakkaiden kontaktointi
* Meijerituotteiden maistatus ja myynti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme, että olet kerryttänyt jo hieman kokemusta työelämästä esimerkiksi asiakaspalvelu- tai promootiotehtävistä. Loistat energisyydelläsi ja vuorovaikutat mielelläsi ihmisten kanssa. Taustaltasi voit olla esimerkiksi kauppa- tai elintarviketieteiden opiskelija.

Mitä toivomme sinulta:


* Rohkeutta tarttua asiakastilanteisiin
* Myyntihenkisyyttä
* Kykyä työskennellä itsenäisesti


Koska työt tapahtuvat Tampereen seudun myymälöissä, katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy ajokortti sekä oma auto.

Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu 2020
* Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.
* Sijainti: Tampereen seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mö Foodsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MÖ Kaurameijeri syntyi kahden maitotilalla kasvaneen sisaruksen yhteisestä haaveesta edistää kasvipohjaisten meijerituotteiden käyttöä Suomessa. Olemme nuori ja kasvava, kotimainen yritys Pohjanmaalta ja intohimonamme on vegaanisten meijerituotteiden valmistus. Kotimainen kaura on tietenkin lähellä sydäntämme ja sen hyvät ominaisuudet, kuten kasvipohjaisuus, ovat inspiroineet meitä kehittämään loistavia maidottomia välipaloja, jotka sopivat ihan kaikille. Välipala- ja juomatuotteemme ovat myynnissä valtakunnallisesti ympäri Suomea ja valikoimamme laajenee jatkuvasti. Mikä tärkeintä, asiakkaamme arvostavat tuotteitamme ja niiden artesaanilaatua! Kasvun myötä haemme lisävoimia myyntitiimimme, emmekä malta odottaa MÖ:n kauravallankumouksen aloittamista kanssasi!