(Poistunut julkaisusta)

Tuote-edustaja
Plandent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haemme dynaamiseen joukkoomme itsenäistä ja asiakaspalveluhenkistä TUOTE-EDUSTAJAA.

Tehtäviisi kuuluvat hammaslaboratoriotuotteiden myynti ja hammaslaboratorioasiakkuuksien hallinta. Suunnittelet myyntiä yhteistyössä myynnin johdon ja tuotemarkkinoinnin kanssa sekä vastaat suunnitelmien toteutuksesta ja tuotelanseerauksista. Osallistut myös hinta- ja sopimusneuvotteluihin. Teet aktiivista yhteistyötä tarjousmyynnin kanssa sekä laadit tarjouksia ja seuraat niiden toteutumista. Myyntityön ohella osallistut myös näyttelyihin, asiakastilaisuuksiin ja koulutuksiin. Asiakkaitamme ovat niin julkiset kuin yksityisetkin suun terveydenhuollon toimijat. 

Sinulla on luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja rakentaa niistä innovatiivinen kokonaisratkaisu. Asiakaskuntasi sijaitsee koko Suomen alueella, joten työ edellyttää ajokorttia, matkustusvalmiutta ja joustavuutta työajoissa. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

TOIVOMME SINULTA

  • soveltuvaa koulutusta (hammasteknikko tai -laborantti)
  • halua kehittää ja ylläpitää asiakassuhteita
  • erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä kantaa vastuuta itsenäisestä työkentästä
  • hyvää tietoteknistä osaamista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme myös kokemusta CAD/CAM teknologian hyödyntämisestä toimialalla.

MIKSI PLANDENT?

Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi hammashoitoalan myynnin ammattilaisena ja tilaisuuden työskennellä alan uusimpien teknologiaratkaisujen parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän, kattavan perehdytyksen sekä maanlaajuisen osaavan tiimin tuen. Saat tietenkin myös hyvät matkatyön edellyttämät työvälineet ja kattavat työsuhde-edut sekä vakaan työpaikan menestyvässä perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ari Uronen, ari.uronen(a)plandent.com tai puh. 0400 580 423.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin 30.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.