(Poistunut julkaisusta)

Tuotantyöntekijä metallialalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme työntekijöitä metallialan tuotantotehtäviin asiakasyrityksellemme Espoon Juvanmalmille.

Työtehtävät ovat raudoitteiden valmistamista erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Sen lisäksi työntekijä käyttää siltanosturia ja huoltaa tuotantokoneita säännöllisin väliajoin. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.

Ideaalihakijamme on metalliteollisuudesta kiinnostunut henkilö, joka etsii itselleen mahdollisuutta työskennellä ainakin tämän syksyn tuotantotehtävissä. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmoraalia ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Katsomme alan koulutuksen tai vastaavan työkokemuksen eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin motivaatio tehdä työtä rakennustuoteteollisuudessa. Huonojen julkisten yhteyksien takia, toivomme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työvuoro: 2-vuoro, jota tehdään aamuvuorossa klo 6.00-14.00 ja iltavuorossa on neljänä päivänä maanantai-torstaina klo 14.00-24.00.

Aloitus: työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ensin määräaikaisessa työsuhteessa ja sen jälkeen mahdollisesti myös pidempikestoisena.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haethan tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja työpaikasta saat sähköpostilla: anssi.pekkarinen@barona.fi