(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoyksikköön KPA-asiantuntija / Energiateollisuus ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaasua, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja. ET vastaa jäsenyritystensä henkilöstön työehtoja koskevasta sopimustoiminnasta sekä neuvoo ja kouluttaa jäseniään, tekee selvityksiä ja välittää tietoa. ET noudattaa kestävän edunvalvonnan periaatteita ja toimintatapoja. ET on noin 40 henkilön asiantuntijatyöyhteisö, joka toimii viihtyisissä tiloissa Helsingin keskustassa Etelärannassa.

Haluatko tekemään Suomen vaikuttavinta edunvalvontaa: Etsimme nyt

Tuotantoyksikköön kotimaisten polttoaineiden asiantuntijaa

Tehtäväsi on kotimaisten polttoaineiden, eli puupolttoaineiden, turpeen sekä jätteen, tarjontaan ja energian tuotantoon liittyvä edunvalvonta.

Energiateollisuus ry:n (ET) edunvalvonta perustuu projektimaiseen toimintatapaan. Vastaat projektipäällikkönä projektista Puupolttoaineiden käyttöedellytysten turvaaminen ja osallistut projektien Energiantuotannon toimitus- ja huoltovarmuus sekä Ilmastopolitiikan markkinaehtoinen toimeenpano toteutukseen. Työtäsi tukee ET:n Ilmasto ja kestävä kehitys -toimikunta. Lisäksi osallistut ET:n edustajana lukuisiin ulkoisiin eri sidosryhmien toimielimiin, joissa tehtävänäsi on ET:n tavoitteiden edistäminen ja ET:n jäsenyritysten edunvalvonta.

Sinun odotetaan kehittyvän Energiateollisuus ry:n KPA-asiantuntijaksi. Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta energia-alalta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi – ruotsin kieli on eduksi. Luonteeltasi olet positiivinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen henkilö. Sinulla on kyky analysoida ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään useiden rinnakkaisten asioiden parissa ja reagoimaan muutoksiin nopeasti ja ratkaisulähtöisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat vaikuttaa; koet luontevaksi toimia rohkeasti Energiateollisuuden asialla kaikissa kohtaamisissa. Esiinnyt sujuvasti ja ilmaiset itseäsi hyvin myös kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle modernit työskentelytilat Eteläranta 10:ssä, jossa pääset näköalapaikalle energiateollisuuteen tekemään edunvalvontaa yhteistyössä ET:n 40 ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tuotantoyksikön johtaja Jari Kostama 13.1. klo 14:30–16 tai 14.1. klo 14:30–16, puh. 050 301 1870 sekä muina aikoina MPS-konsultti Sari Salojärvi puh. 041 466 6064 tai sähköpostitse sari.salojarvi(at)mps.fi.

Jos innostuit, ota yhteyttä tai täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 23.1. klo 10:00 mennessä. Huom. Järjestelmän huoltokatkon vuoksi hakemuksen jättäminen tai muokkaaminen ei ole mahdollista 22.1. klo 22–24.