(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOVASTAAVA
UROS LIVE -areena

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme huippuosaajaa vastaamaan tuotannon toteutuksesta ja tapahtumakohtaisista järjestelyistä. Pääset luomaan puitteet ainutlaatuisille tapahtumille ja elämyksille yhteistyössä kumppaneidemme kanssa!

Tuotantovastaavana vastaat UROS LIVE -areenan omien ja yhteistyökumppaneiden tapahtumien toteutumisesta yhdessä osaavan tiimin ja kumppaneiden kanssa. Tehtäväsi on luoda puitteet tapahtumille ja vastata järjestelyistä mm. käytettävien tilojen, rakennettavien ratkaisujen, teknologian ja logistiikan osalta. Vastaat ennakko-, tapahtuma- ja jälkituotantotöiden sekä niihin liittyvien käytännön järjestelyiden onnistumisesta. Tuet tapahtumajärjestäjiä tarjoten heidän tarpeisiin ratkaisut ja toimivat olosuhteet areenan tilojen, tapahtuma- ja talotekniikan sekä käytännön järjestelyjen osalta. Vastaat areenan kaluston järjestelyistä ja siirtämisestä ja ohjaat tapahtumajärjestäjien logistiikkaa sekä tapahtumatekniikan käyttöönottoa. Teet tiiviisti yhteistyötä tapahtumajärjestäjien ja promoottorien kanssa kuten myös areenan koko organisaation ja sen kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa kokemusta tapahtumasuunnittelusta ja -järjestämisestä. Olet ollut mukana monipuolisten tapahtumien ja esitysten toteutuksissa. Sinulla on näkemystä käytännön toteutusmahdollisuuksista ja tunnistat, mitä järjestelyjä eri ohjelmaratkaisut ja tapahtumajärjestäjät vaativat. Sinulla on hyvä ymmärrys modernien tilaratkaisujen käyttöön, hoitoon ja huoltoon liittyen ja pystyt soveltamaan taloteknisiä ratkaisuja.  Modernissa ympäristössämme hyödynnät osaamistasi digitaalisista ratkaisuista ja työkaluista. Olet joustava ja täsmällinen toimintatavoiltasi ja innostut erilaisten tapahtumien toteuttamisesta. Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot ja kyky toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen uuden ykkösareenan liiketoimintaa yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Reilun ja kannustavan työyhteisön lisäksi saat paikan elämysten eturivistä täynnä kehitysmahdollisuuksia ja tilaisuuden tehdä jotakin aivan uutta ja ennen näkemätöntä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15291. Haastattelut toteutetaan syksyllä 2020. Lisätiedot Mercuri Urvalin director Esko Oja, puh. +358 40 6624464 sekä senior consultant Lassi Välimäki puh. +358 40 514 0778.