(Poistunut julkaisusta)

Tuotantovastaava Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme biohiilen ja ympäristöratkaisujen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme uutta osaajaa nimikkeellä

TUOTANTOVASTAAVA Tampereelle

Etsimämme henkilö omaa aiempaa kokemusta tuotantotyöskentelystä ja työnjohdon tehtävistä. Toivomme koulutusta esimerkiksi ympäristö- tai bioteknologian puolelta, mutta ensisijaisessa asemassa ovat hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä halu toimia tiimin vetäjänä kiinnostavalla ja kasvavalla alalla.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantotiimin esimiestehtävät sekä kokonaisvaltainen huolehtiminen tuotantoprosessista. Tarvittaessa olet valmis toimimaan osana tiimiä ongelmanratkaisutilanteiden yhteydessä etkä pelkää fyysistä työtä.

Työsuhde on vakituinen ja asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kannustavan palkkarakenteen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotantovastaava Tampereelle. Lisätietoja antaa konsulttimme Heidi Kärkkäinen, 0207414852 tai heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.