Tuotantovastaava - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Carbofex Oy on vuonna 2016 toimintansa aloittanut biohiiltä valmistava yritys. Yrityksen missiona on olla mukana kehittämässä ratkaisuja ympäristöongelmiin ja kasvihuoneilmiön hillitsemiseen. Tampereen Hiedanrannassa sijaitseva tuotantolaitos lukeutuu Euroopan suurimpiin hiilidioksidinegatiivisiin tuotantolaitoksiin ja biohiilen valmistuksen ohella tuotantolaitoksessa tuotetaan hiilidioksidia sitovaa kaukolämpöä. Lisätietoja www.carbofex.fi

Etsimme asiakkaallemme Carbofex Oy:lle Tuotantovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Hiedanrannassa sijaitsevaan biohiililaitokseen. 

Tehtävän kuvaus

Tuotantovastaavana toimit tuotantotiimin esimiehenä ja vastuullesi kuuluu koko tuotantoprosessin sujuvuudesta vastaaminen aina raaka-ainehankinnoista lopputuotteen lähettämiseen. Tuotantovastaavana osallistut myös tuotantoprosessin eri vaiheiden toteutukseen sekä vika- ja häiriötilanteiden ratkaisemiseen, joten et myöskään kavahda fyysistä työtä. Lisäksi osallistut uusien työntekijöiden perehdytykseen ja huolehdit työvuorosuunnittelusta.


Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta tuotantotyöskentelystä ja olet jo kenties toiminut työnjohdollisissa tehtävissä. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja toimeen tarttuva. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja otat mielelläsi vastuuta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuusasiat ovat sinulla hyvin hallussa ja perehdytät myös uudet työntekijät turvalliseen työhön. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ympäristö- tai bioteknologian alalta tai muulta soveltuvalta alalta. Koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin asenne ja aito innostus alaa kohtaan!

 

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme Carbofex Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden hypätä vakituiseen työsuhteeseen alan edelläkävijäyrityksen kasvutarinaan. Saat vastuuta osaamisesi mukaan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa on loistavat edellytykset kasvulle ja kehittymiselle uralla. Työpanostasi kompensoidaan kannustavalla palkkarakenteella.

 

Haluaisitko Sinä olla osana alan edelläkävijäyrityksen menestystarinaa voimakkaasti kasvavalla toimialalla? Sykkiikö sydämesi kiertotaloudelle ja haluat omalla työpanoksellasi olla mukana vaikuttamassa kasvihuoneilmiön hillitsemiseen?


Mikäli kiinnostuit, niin kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesän 2019 aikana.


Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, olethan yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Eveliina Peltoniemeen, puh. 030 6090 656, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Eveliinan tavoitat parhaiten arkisin klo 8-16 välillä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281964
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa