(Poistunut julkaisusta)

Tuotantovastaava pintakäsittelyyn
Skoda Transtech

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista.

Kaikki Otanmäen tehtaalla valmistetut tuotteet ovat omaa, suomalaista suunnitteluamme ja maailman kärkituotteita. Konepajassamme tehdään monipuolisia metalliteollisuuden tuotteita metallin muokkauksesta aina loppukäyttäjille meneviin tuotteisiin asti. Käytössämme on menetelmiä ja tekniikoita, joihin et pääse tutustumaan missään muualla kuin meillä.

Tuotantomme on vahvassa kasvussa, toimintamme tukee kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä ja lisäksi tuotteemme ovat erittäin innovatiivisia. Haluatko sinä tulla osaksi tätä toimintaa?

Etsimme Otanmäen tehtaalle TUOTANTOVASTAAVAA PINTAKÄSITTELYYN
vastaamaan tehtaamme pintakäsittelytoiminnon päivittäisjohtamisesta tavoitteiden mukaisesti.

Päivittäisessä toiminnassasi vastaat pintakäsittelyn tarkastuksista, valmistuksen- sekä menetelmäsuunnittelusta ja ohjeistuksista sekä hoidat maalivarastoa. Sinun ja tiimisi ansiosta pintakäsittely täyttää asiakkaan, viranomaisten, sekä standardien tekniset ja laadulliset vaatimukset. Kaikkea toimintaamme ohjaa työturvallisuus, minkä parantamisesta vastaat omalta osaltasi huolehtien pintakäsittelyn työsuojeluohjeiden ja -määräyksien noudattamisesta. Toimit suoraan esimiehenä pintakäsittelyn työnjohdolle ja raportoit tehtaan tuotantopäällikölle. Kasvavassa tiimissäsi työskentelee yli kymmenen pintakäsittelyn ammattilaista.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (insinööri/DI) ja vähintään kolmen vuoden työkokemus tuotannon valmistuksesta ja valmistuksensuunnittelusta. Vahvan teknisen osaamisen lisäksi sinulla on hyvät tietotekniset taidot, sillä tehtävässäsi tulet käyttämään päivittäin useita käytössämme olevia tietojärjestelmiä aina toiminnanohjauksesta dokumentinhallintaan.

Sinulla on jo esimieskokemusta ja olet tavoitteellinen sekä päämäärätietoinen. Raideliikenteen vaatimusten ja säännösten ymmärtäminen on eduksi. Työympäristömme on kansainvälinen ja siitä syystä edellytämme suomen kielen taidon lisäksi kykyä kommunikoida englanniksi.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - yhtiöstämme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalusto- ja konepaja-alan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut omalta osaltasi Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Senior Recruitment Manager Tea Heinola 0400 451 039
Yksikön Päällikkö Pasi Pellikka 050 444 4466

Jos tehtävä kiinnostaa sinua, hae paikkaa alla olevan linkin kautta