(Poistunut julkaisusta)

Tuotantovastaava pintakäsittelyyn
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista, sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja Helsingissä on kunnossapitoyksikkömme, myyntitoimistomme sekä palveluliiketoimintaosastomme. Tämän lisäksi vuonna 2020 aloitamme toiminnan myöskin Tampereella. Vuodesta 2015 alkaen Skoda Transtech on ollut osa tsekkiläistä Skoda Transportation Group - konsernia, jolla on Skoda Transtechin lisäksi tytäryhtiöitä myöskin Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.

Etsimme Skoda Transtechin Otanmäen tehtaalle TUOTANTOVASTAAVAA PINTAKÄSITTELYYN.

Oletko tehdasympäristössä kuin kotonasi ja sinulla on palava halu olla kehittämässä yhä parempaa kiskokalustotuotantoa? Nyt sinulle tarjoutuu ainutkertainen mahdollisuus päästä tehtaamme pintakäsittelyn tuotantovastaavaksi!

Tuotantovastaavana tulet vastaamaan tehtaamme pintakäsittelytoiminnon päivittäisjohtamisesta annettujen tavoitteiden puitteissa raportoiden tehtaan tuotantopäällikölle. Toimit suoraan esimiehenä pintakäsittelyn työnjohdolle, minkä lisäksi kasvavassa tiimissäsi työskentelee yli kymmenen muuta pintakäsittelyn ammattilaista. Päivittäisessä toiminnassasi vastaat pintakäsittelyn tarkastuksista, valmistuksen- sekä menetelmäsuunnittelusta ja ohjeistuksista sinulle osoitettujen tavoitteiden mukaisesti. Hoidat maalivarastoa ja vastaat pintakäsittelystä osaltasi siten, että se täyttää asiakkaan, viranomaisten, sekä standardien tekniset ja laadulliset vaatimukset. Työturvallisuus ohjaa kaikkea toimintaasi ja vastaat organisaation turvallisuustason parantamisesta omalta osaltasi huolehtien pintakäsittelyn työsuojeluohjeiden ja -määräyksien noudattamisesta.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (insinööri/DI) ja vähintään kolmen vuoden työkokemus tuotannon valmistuksesta ja valmistuksensuunnittelusta. Teknillisen tietämyksen lisäksi omaat hyvät järjestelmätekniset taidot, sillä tehtävässäsi tulet käyttämään päivittäin useita käytössämme olevia tietojärjestelmiä aina toiminnanohjauksesta dokumentinhallintaan. Skoda Transtechin tuotannonvastaavana menestyminen edellyttää myöskin timanttisia esimies- ja vuorovaikutustaitoja, sekä tavoitteellista ja päämäärätietoista työskentelyotetta. Kansainvälisessä työympäristössämme suomen kielen taidon lisäksi edellytämme myöskin kykyä kommunikoida englannin kielellä.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - yhtiöstämme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalusto- ja konepaja-alan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut logistiikan osalta Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sähköpostilla.
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi
Pasi Pellikka
050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi