(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOVASTAAVA (metalliteollisuus)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Asiakasyrityksemme on kokenut metalliteollisuuden ammattilainen Kanta-Hämeessä. Yrityksellä on useampia toimipisteitä, jotka tuottavat metalliteollisuuden eri toimijoille monipuolisesti mm. ohutlevytöitä sekä erilaisten koneiden ja laitteiden osavalmistusta sekä kokoonpano- ja maalauspalveluita. Etsimme heille nyt toimihenkilövahvistusta nimikkeellä

TUOTANTOVASTAAVA (metalliteollisuus)

Odotamme hakijoilta aiempaa työkokemusta metalliteollisuudesta sekä työnjohdollisista tehtävistä. Eduksesi on aiempi kokemus myös hitsaus- ja kokoonpanotöistä sekä teollisuusmaalauksesta. Valittavan henkilön vastuulla on tiettyjen tuotteiden koko tuotannollinen elinkaari ja työ vaatii mahdollisuutta liikkua yrityksen toimipisteiden välillä Kanta-Hämeen alueella.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan, modernin työympäristön sekä kilapailukykyisen palkkamallin. Työpaikan sijainteja on useampia, mutta pääasiallisesti työskentely tapahtuu Hämeenlinnan ja Riihimäen läheisyydessä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - TUOTANTOVASTAAVA (metalliteollisuus)