Tuotantovastaava Hankkija Oy:n Säkylän rehutehtaalle
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Omaatko kokemusta prosessiteollisuuden työnjohtotehtävistä ja tuotannon suunnittelusta? Nautitko työstä, jossa pääset organisoimaan sekä kehittämään toimintaa yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa? Mikäli kyllä, meillä on tarjota sinulle uusi työ Hankkijalla!

Haemme nyt Hankkijan Säkylän tehtaalle

TUOTANTOVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Hankkijan kanssa.

Hankkija valmistaa nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Edistyksellinen ja ainutlaatuinen tutkimus & tuotekehityksemme sekä korkealaatuiset rehut tuottavat onnistuneita ruokintaratkaisuja tilojen tarpeisiin, aina täysrehuista komponenttiruokintaan. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Progut® ja Progres® -innovatiivisia rehuratkaisuja viemme yli 30 maahan. #parastarehua

Säkylän rehutehdas toimii keskeytyvässä kolmivuorossa valmistaen ensiluokkaisia maatilarehuja.

Työtehtäviisi kuuluvat:

Monipuolinen työtehtäväsi koostuu tuotannon suunnittelusta ja ohjauksesta sekä raaka-aineiden koordinoinnista ja kotiin kutsumisesta. Toimit työnjohtajana ja esimiehenä tuotantohenkilöstölle vastaten tuotannon päivittäisen työn organisoinnista.

Toivomme sinulta:

Olet prosessiteollisuuden ammattilainen, jolla on jo kokemusta esimiestehtävistä. Koulutukseltasi olet teknikko tai insinööri (esim. sähköautomaatiot). Työskentelet itsenäisesti ja organisoit tehtäviä tehokkaasti. Tartut jämäkästi asioihin ja haasteita lähestyt ratkaisukeskeisesti. Olet hyvä vuorovaikuttaja ja päivittäistä työtä organisoit tottuneesti. Sinulla on valmiutta tarkastella tuotantoa analyyttisesti ja kehittää pitkäjänteisesti rehutehtaan toimintaa. Päivittäisessä työssäsi sinulla on tukena rehuliiketoiminnan asiantuntevat ja kokeneet ammattilaiset. Tulet englannin kielellä sujuvasti toimeen sekä suullisesti ja kirjallisesti. Aiempi kokemus ERP-järjestelmistä on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet alan johtavan toimijan palveluksessa. Työroolissasi pääset vaikuttamaan sekä kehittämään Säkylän tehtaan toimintaa yhteistyössä osaavien ammattilaisten kanssa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankkijalla Säkylän tehdaspäällikkö Kimmo Hurttila puh. 010 402 7640, pe 11.9. klo 10-12 ja pe 18.9. klo 12-14 välisinä aikoina.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rekrytointiprosessista, olethan yhteydessä Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikkaan. Katin tavoitat parhaiten to 10.9. klo 9-10.30 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383248
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (kati.blinnikka-pullola (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 370 8435
  • Sijainti: Säkylä, Turku, Pori